Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Önként, Önökért!

Célkitűzésünk, hogy Solymár és a környező települések mentő-tűzvédelmét illetve közbiztonságát jobbá tegyük, lakókörnyezetünket arra neveljük, hogy tegyenek egymásért.

Adószám:
18669787-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Solymári PTE

Szervezet adószáma:
18669787-1-13

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/solymaripte/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
65700062-10117853-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204454663

A szervezet címe:
2083 Solymár, József A.u.1.sz.

Tevékenységi kör:
Tûzoltószervezet

Tevékenység leírása:

* Vagyontárgyak megőrzése * Bűnmegelőzés * Család, gyermek, és ifjúság védelme * Balesetmegelőzés * Élet- és vagyonbiztonság, valamint a közbiztonság javítása * Tűzoltás * Műszaki mentés * Katasztrófa-elhárítás

Mire gyűjt:

Tisztelt Adományozó! Egyesületünk nonprofit szervezet, tagjaink a saját szabadidejükben tevékenykednek. Várjuk támogatását működésünkre, fejlesztéseinkre. Amennyiben eszközökkel szeretné támogatni egyesületünket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönettel, Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.