Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány

"Az a legnagyszerűbb ember, aki a saját maga erejéből a legtöbbünk szívét magával ragadja"

Az alapítvány célja a Magyarország területén élő leukémiás és egyéb vérképző megbetegedésekben szenvedő betegek életkörülményeinek javítása, szociális gondjaik enyhítése, a gyógyulásra való esélyük növelése. Az alapítvány segítséget kíván nyújtani a betegséggel küzdőknek mind fizikailag, mind lelkileg. Legfontosabb célja felhívni az emberek figyelmét a véradás fontosságára, ösztönözni az embereket, hogy jelentkezzenek minél többen csontvelő donornak, mert ezzel megmenthetik egy ember életét. Célkitűzése továbbá a Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt-Transzplantációs Osztály működésének segítése gépek, eszközök beszerzésével.

Adószám:
19100971-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány

Szervezet rövid neve:
Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány

Szervezet adószáma:
19100971-1-03

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Veled-vagyunk-Bence-423256397871211/?eid=ARDDfK_5YrpIvLgW47gxuL_TJi5-AjANHPGmyNRpC66sHHFlbgBjVCDiGmwurIoyAVeM5R4CL-pAl7yF

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
51700117-15004615-________

A szervezet telefonszáma:
+36 303091651

A szervezet címe:
6041 Kerekegyháza, Dózsa György utca 54/ A.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az alapítvány megálmodója Lázár Bence (Újpest Fc, Nyíregyháza labdarúgója, Sport Tv szakkommentátora) aki személyes érintettségénél fogva szembesült a leukémia hosszadalmas és embert próbáló kezeléseivel. Sajnos Bence már nem tudta az alapítványt létrehozni, így családja kötelességének érezte, hogy életre hívja a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítványt.

 Bence határozott célja volt a leukémiás betegek támogatása és a kórház működésének segítése, amikor meggyógyul. Mindenképpen szeretnénk Bence álmát megvalósítani, melyhez rengeteg segítségre, támogatásra van szüksége az alapítványnak, hogy elérje célját és minél több betegnek tudjon segíteni.

2018. december 28-án hagyományteremtő céllal első ízben rendeztük meg az I. Lázár Bence Emlékgálát Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokben, melynek teljes bevételét az alapítvány kapta. 

Mire gyűjt:

A Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány működésére gyűjtünk, hogy tudjunk minél több beteg embernek segítő kezet nyújtani ebben a hosszadalmas, sokszor kilátástalan harcban. Mind anyagilag, mind lelkileg nagyon megterhelő egy ilyen betegség, családok élete válik válságossá egy pillanat alatt. Az évekig tartó kezelések jelentős anyagi terheket rónak a családokra, kell mindenképp a segítség!

Szeretnénk a Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt-Transzplantációs Osztályának vásárolni gépeket, berendezéseket, eszközöket, melyekkel nagymértékben tudnánk segíteni munkájukat. 

Sajnos alapítványunk még nem veheti igénybe az adók 1 %-át, így tevékenységünkre keresünk jószívű, adakozni vágyó támogatókat!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.