SÍN MŰVÉSZETI ÉS KULTURÁLIS NONPROFIT KFT.


A SÍN Művészeti Központ küldetése egy partneri kapcsolatokon alapuló, kreatív alkotói közeget teremtő “safe space” (azaz biztonságos tér) létrehozása, a produkciós ház működtetésén keresztül.

Adószám:
14700631-2-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
SÍN MŰVÉSZETI ÉS KULTURÁLIS NONPROFIT KFT.

Szervezet rövid neve:
SÍN Művészeti Központ

Szervezet adószáma:
14700631-2-41

Honlap:
https://sinarts.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/SINArtsCenter

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010628-01145461-00200008

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 307994854

A szervezet címe:
1132 Budapest, RÖNTGEN UTCA 9. I.em. 1. ajtó

Tevékenységi kör:
Közhasznú kulturális tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

Együttműködünk az alkotókkal művészeti folyamataikban, partnereik vagyunk produkcióik és egyéb projektjeik megvalósításában, közösen dolgozunk karrierjük fejlesztésén. Tudást fejlesztünk és adunk át, hazai és nemzetközi partnereinkkel együttműködve. Tevékenységeinken keresztül hozzájárulunk a társadalom kritikai szemléletmódjának kialakításához, fenntartásához, fejlesztéséhez. Tesszük mindezt a szakmaiság jegyében, a kortárs előadóművészeti közeg és a civil társadalom erősítése érdekében.

A 2009-ben alapított SÍN Művészeti Központ egy budapesti székhelyű kortárs előadóművészettel foglalkozó produkciós ház, 4 tágas táncstúdióval. Évente több mint 100 művészeti formáció próbáinak, alkotásaik létrehozására és kutatási folyamatoknak biztosít teret. Az infrastruktúrán kívül professzionális környezetet kínálunk a művészek karrier fejlesztéséhez, szakmai támogatást és tanácsot adunk produkció menedzsmenthez, forrásteremtéshez, valamint segítséget nyújtunk abban, hogy munkájukhoz megtalálják a lehető legjobb környezetet és partnereket. A hazai szakmai szervezetekkel jó partnerségi viszonyt ápolunk, produkcióink rendszeres vendégei a magyarországi és nemzetközi fesztiváloknak, helyszíneknek. Aktív szerepet játszunk a terület jelenlegi és jövőbeli stratégiai gondolkodásában itthon és a határokon túl.

A SÍN célja egy művészekből és művészeti szakemberekből álló rugalmas, innovatív és erős közösség kialakítása helyi és globális szinten.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Válj a RÉSzévé! Hogy dönthessünk magunkról

SÍN Művészeti Központ

Támogass részvételi, átlátható, demokratikus folyamatban kiválasztott művészeti projekteket, a RÉS Programot!

16% 406.500 Ft összegyűlt
2.500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.