Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége - SINOSZ

Teret adunk a közösségnek

A siket és nagyothalló személyek érdekeinek szervezett, szakszerû képviselete, védelme, társadalomba való beilleszkedésük segítése.

Adószám:
19655031-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége - SINOSZ

Szervezet rövid neve:
SINOSZ

Szervezet adószáma:
19655031-2-42

Honlap:
http://www.sinosz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/SINOSZ

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/SINOSZHUN

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-35262572

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-351-0434

A szervezet címe:
1068 Budapest, Benczúr 21.

Tevékenységi kör:
Gazdakörök, kistermelõk és -tenyésztõk szervezetei

Tevékenység leírása:

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége mint közhasznú országos érdekvédelmi szervezet a Magyarországon élő siket és nagyothalló emberek társadalmi integrációjának előmozdításáért tevékenykedik. Ennek érdekében a jogszabályokban foglaltak megvalósításának szorgalmazásával segíti életminőségük javulását, valós szükségleteken és igényeken alapulva ösztönzi az akadálymentesítési folyamatokat, közösségi színtereket, szolgáltatásokat biztosít.

Mi magunk is meglepődünk, ha visszatekintünk, mennyi mindent valósítunk meg egy-egy év alatt! A SINOSZ 2017. évi szakmai beszámolóját lapozható formában adjuk közre ezen az oldalon: https://sinosz.hu/portfolio-items/2017-evi-szakmai-beszamolo/

A SINOSZ-ban mindig történik valami, országszerte több száz programot kínálunk évente.

Mire gyűjt:

Köszönettel fogadjuk mindazon magánszemélyek, cégek és intézmények felajánlásait, akik támogatni kívánják a SINOSZ működését és érdekvédelmi tevékenységét.

Az elmúlt évek 1%-os felajánlásainak felhasználásáról honlapunkon olvashatnak: http://sinosz.hu/szja-1-szazaleka

A 2017. évi felajánlásokból befolyt összeget siket és nagyothalló fiatalok szabadidős és önművelő tevékenységére fordítjuk – pl. nemzetközi tábori részvételi díj pályázati formában történő támogatására.

Köszönet a támogatásért!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.