Sérült gyermekekért Alapítvány


Fogyatékkal élõ gyermekek és fiatalok számára terápiás lehetõségek biztosítása, szociális szolgáltatások szervezése.• Alapítványunk elismeri és értékeli a Városi Bölcsõde és Rehabilitációs Napközi Otthonba járó és az intézménnyel valamilyen formában kapcsolatba kerülõ gondozottak kulturális és munkatevékenységeit, elõsegíteni a logikai és manuális készségek fejlesztésétSpeciális fejlesztõeszközöket, kellékeket, nyersanyagot biztosít a terápiákhoz, melyek megszerzése, lebonyolítása is feladatunk. Házi könyvtárt igyekszünk évente néhány szakkönyvvel gyarapítani azoknak az önkéntes és megbízott szakembereknek, aki segítik munkánkat.• Szociális támogatást nyújtunk (anyagi illetve tárgyi) a rászorultaknak.A fogyatékosság el- és befogadása érdekében, értékeik elismertetése mellett jótékonysági gála kiállítások szervezése.

Adószám:
19209922-1-15

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sérült gyermekekért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19209922-1-15

Honlap:
http://www.toleranc.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404436-44311100-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
06-45410-172

A szervezet címe:
4600 Kisvárda, Tompos uti lakótelep 1

Tevékenységi kör:
Értelmi fogyatékosok szervezetei, támogatása

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.