SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvány

30 éve a hazai vállalkozói kultúra fejlesztéséért

Küldetésünk a fenntartható gazdaság előmozdítása az etikus, tudatos és hatékony vállalkozói magatartás népszerűsítésén és fejlesztésén keresztül

Adószám:
19014812-2-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvány

Szervezet rövid neve:
SEED Alapítvány

Szervezet adószáma:
19014812-2-41

Honlap:
http://www.seed.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/seed.alapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11702036-20721866-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 305643331

A szervezet címe:
1025 Budapest, Szépvölgyi út 98.

Tevékenységi kör:
Általános és országos gazdaságfejlesztés

Tevékenység leírása:

A SEED Alapítványt 1990-ben hozta létre több kormányzati szerv, vállalkozói érdekképviselet, bank és oktatási intézmény azzal a céllal, hogy a hazai kisvállalkozások fejlesztéséhez módszertani hátteret és konkrét támogatást nyújtson.

Az alapítás óta eltelt 30 évben a SEED Alapítvány számos hazai és nemzetközi kutatásban, módszertani fejlesztésben és adaptációban vett részt azzal a céllal, hogy az általa nyújtott szolgáltatások mind jobban illeszkedjenek a célcsoportok fejlődési igényeihez.

A SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója Lakatosné Lukács Zsuzsanna személyesen is elkötelezett a tudatos kis- és középvállalkozói réteg kialakítása mellett, aminek fontos része a vállalkozói kompetenciák és ismeretek fejlesztése, elérhetővé tétele az oktatás minden szintjén, az élethosszig tartó tanulás jegyében.

Mire gyűjt:

Adj esélyt az öngondoskodásra a SEED Alapítványon keresztül!

 

Manapság, amikor mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre és támogatásra, úgy gondoljuk nagyon inspiráló lenne, ha közösen adhatnánk egy kis fényt azoknak, akik öngondoskodása a vállalkozói álmaik megvalósításán múlik. A SEED Alapítványnál azért indítottuk el az „ADJ HOZZÁ! Adományozói Közösségi Alap a kisvállalkozásokért” programot, mert hiszünk abban, hogy minden egyes vállalkozásnak megvan a maga egyedi ereje és küldetése. Most, amikor az ünnepi időszak beköszöntött, arra kérünk téged, hogy légy részese ennek a különleges lehetőségnek.

 

Az adományokkal támogathatod a SEED Alapítványt abban, hogy vállalkozók részt vehessenek inspiráló workshopokon, speciális képzéseken, személyre szabott üzleti tanácsadásokon és mentorálásban. Az adományok konkrétan hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalkozók személyes fejlesztési lehetőségeket kaphassanak, segítve őket az üzleti siker elérésében és abban, hogy visszaadhassanak vállalkozásaikkal a társadalomnak, az őket körülvevő közösségnek.

 

A Te támogatásoddal egyéni utakat nyithatsz meg, hogy olyanokat is felkarolhassunk, akik élethelyzetüknél fogva nem jutnának hozzá az őket támogató értékes tapasztalatokhoz és fejlődési lehetőségekhez. Nézd meg az alábbi adományozási lehetőségeket, és csatlakozz hozzánk abban, hogy közösen formáljuk a jövőt! A támogatással hozzájárulhatsz ahhoz, hogy többen megtapasztalhassák a közösség erejét és segítségét.

 

Köszönjük, hogy szíveddel fontolóra veszed a támogatást és csatlakozol ahhoz az adományozói közösséghez, akik már részévé váltak a fejlődésnek!

Programunkról részletesen itt tájékozódhatsz: Seed | ADJ HOZZÁ! Adományozói közösségi alap - Seed

Célcsoportjaink, akik segítségeddel igénybe vehetik a fejlődést:

Női vállalkozók I Fiatal vállalkozók I Családi vállalkozások I Gazdák I Családi gazdaságok

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Digitális Állóképességi Tárház - amiben bárki képes élni!

SEED Alapítvány

Hiszed, hogy a digitalizáció bármely vállalkozást érinti? Minden digitális megoldás alkalmazásában tett lépés története egyben megosztandó tapasztalat.. Segítsd ezt tudatosítani!

47% 236.600 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Adj hozzá, hogy az álmok az üzleti életben megvalósuljanak!

SEED Alapítvány

Egy gondolat, tanács, ami megmutatja mit kellene másként látni, hogy az ötletből üzletet kovácsolva a megélhetésünk új, biztos irányt vehessen reményt és sikert adhat másoknak!

10% 100.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.