Sárvári Állatvédő és Kutyás Sport Egyesület

Mindenünk a KUTYA!

Mint tudjuk, a kutya tartása hatalmas felelősség, felelősség egy kutyaéletre. Nemcsak a megfelelő körülmények biztosítása fontos, hanem az is, hogy mi emberek megtanuljuk a kedvencünkkel való boldog együttélés rejtelmeit. Napjainkban már egy nagyobb létszámú és szélesebb tevékenységi körű közösséggé nőttük ki magunkat, ahol szerencsére a baráti hangulat megmaradt. Képzési struktúránk egyedi igényeket szem előtt tartva változatos és sokszínű. Különböző képzési módszereket használva erőszakmentes technikákat alkalmazva segítünk a kutya-gazda párosokon, hogy minél harmonikusabban és probléma mentesebben teljenek napjaik. Emellett segítséget nyújtunk, illetve lehetőséget biztosítunk más kutyás tevékenységek, illetve kutyás sportok megismeréséhez és végzéséhez. Számos alkalommal tartunk Sárváron és környékén kutyás bemutatókat, kutyával asszisztált foglalkozásokat, tagjaink előadásokat prezentálnak óvodákban és iskolákban a felelős állattartásról. Több ízben szerveztünk pozitív visszhangot kiváltó rendezvényeket, úgy mint például a Sárvári Családi Kutyás Napok. Amellett, hogy a gazdikkal a legkorszerűbb nevelési és képzési módszereket ismertetjük meg, ennyivel meg nem elégedvén mi is folyamatosan kutatunk, tovább képezzük magunk és újítunk, mert hisszük, hogy a tanulásnak, fejlődésnek nincs omegája. S tesszük ezt, mert úgy gondoljuk: MINDENÜNK A KUTYA

Adószám:
18146891-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sárvári Állatvédő és Kutyás Sport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Sárvári Kutyasuli

Szervezet adószáma:
18146891-1-18

Honlap:
https://sarvarikutyasuli.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sarvarikutyasuli

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
14100189-17633749-01000007

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 705576655

A szervezet címe:
9600 Sárvár, Március 15. u. 11

Tevékenységi kör:
Természethez kötõdõ sporttevékenység

Mire gyűjt:
Sárvár területén egy kerítéssel körbekerített nyílt kutyafuttató kialakítására gyűjtünk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.