Sárréti Íjász Club Egyesület

" A gyakorlás nem tesz tökéletessé, a tökéletes gyakorlás tesz tökéletessé " !

Egyes.célja: - Megteremteni és elősegíteni a sportolás lehetőségét, fiatalokkal megszerettetni az íjászsportot. Egészségmegőrzés és szabadidő hasznos eltöltése. Igazolt tagok részére biztosítani a versenyzés feltételeit és lehetőségét. Egyes.-re az olimpiai íjászat a jellemző.

Adószám:
18491074-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sárréti Íjász Club Egyesület

Szervezet rövid neve:
Sárréti Íjász Club ( SÍC )

Szervezet adószáma:
18491074-1-07

Honlap:
http://www.sic.hupont.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sarratiijasz.club

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736051-20010221-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-3876842

A szervezet címe:
7000 Sárbogárd, Ady Endre u. 226/b.

Tevékenységi kör:
Sportélet támogatása

Tevékenység leírása:
Egyesületünk mindenki számára nyitott: - korra, nemre, felekezetre, népcsoportra és politikai nézetre függetlenül lehetőséget adunk a sportolásra. Sportolni vágyók részére egész éven át heti 3 alkalommal foglalkozásokat tartunk, amelyeken az érdeklődők részére biztosítani tudjuk a sportolás kellékeit. Az országban talán egyedülállóan a mi egyesületünk biztosítja versenyzői részére az edzéshez és versenyzéshez elengedhetetlen íjászati felszereléseket, valamint állja a versenyek nevezési és utazási költségeit. Mindenki anyagi helyzetétől függetlenül sportolhat nálunk. Olyan családok gyermekei és fiatalok is sportolási lehetőséghez jutnak és lehetőséget kapnak akik ezt anyagi körülményeik miatt nem engedhetnék meg maguknak. Hogyan és miként, miért tudjuk vagy tudtuk ezt megtenni ? Szó szerint kell érteni, hogy mindent minden ellenszolgáltatás nélkül / ingyen, társadalmi munkában / új szóval önkéntesként sportszeretetből végzünk, LEGNAGYOBB TÖREKVÉSÜNK, HOGY MINDEZEKET TOVÁBBRA IS MEGTUDJUK ŐRIZNI ÉS VALÓSÍTANI !1992.óta egyesületünk színeiben 17 fő versenyző szerzett Országos Bajnoki címet. Országos Bajnokságokon 96 alkalommal állhattunk a dobogó legfelsőbb fokán. Az elért országos csúcsaink száma 20. Dobogós helyezéseink, amelyben az országos bajnokságok és nemzetközi versenyek helyezései is benne foglaltaknak. I. helyezés-t 242 II. helyezés-t 228 III. helyezés-t 150 alkalommal értünk el. Elsődleges célunk mindig,, hogy a hazai élmezőnnyel lépést tudjunk tartani és ott gyökeret verni. Kacsingatunk a nemzetközi versenyek irányába. Egy fő versenyzőnk részt vett világbajnokságon, több versenyzőnk pedig egyéb nemzetközi versenyeken. A megszerzett élmények egész életre szólnak !

Mire gyűjt:

A pénz adományon van a legnagyobb hangsúly:-  Egyénre szabottan lenne lehetőségünk  felszereléseket: íj,vesszők, stb.vásárlására.- Utazási, szállás  és versenyzéssel kapcsolatos: nevezési  terembérleti díj egyéb működési költségek fedezetéül szolgálhat.   

 

 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.