Salva Vita Alapítvány


Célunk a fogyatékossággal élők társadalmi beilleszkedésének segítése, integrált munkaerő-piaci foglalkoztatásuk megvalósítása. Az üzleti szférával összefogva, munkaerő-piaci programjaink révén szeretnénk növelni a fogyatékos emberek foglalkoztatásának arányát, erősíteni társadalmi integrációjukat.

Adószám:
18057409-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Salva Vita Alapítvány

Szervezet adószáma:
18057409-2-42

Honlap:
http://www.salvavita.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/pages/Salva-Vita-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/268870626468816

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/salvavita1?feature=watch

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11702036-20595711

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+361-3231256

A szervezet címe:
1073 Budapest, Erzsébet körút 13. III 3.

Tevékenységi kör:
Általános és többcélú önsegélyezés

Tevékenység leírása:
Fő szolgáltatásaink a Támogatott Foglalkoztatás (TF) és a Munkahelyi Gyakorlat (MHGY) program. A TF szolgáltatás személyre szabott, önkéntes együttműködésen alapuló szolgáltatás, melynek célja az értelmi fogyatékos, autista emberek nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedésének és munkahely-megtartásának elősegítése. Az MHGY program speciális szakiskolába járó tanulók, továbbá inaktív értelmi sérült felnőttek integrált munkavállalásra felkészítő programja, amely során a résztvevők különböző nyílt munkaerő-piaci munkahelyeken készülnek fel a munkavégzésre. Az MHGY program adaptációjaként két másik programot is kidolgozott alapítványunk (Családi MHGY és Intézményi MHGY), melyek országos hálózati munkáját is a mi koordináljuk. 2010-ben vezettük be a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a fogyatékkal élő álláskeresők és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találásának támogatása céljából . Azon munkáltatók pályázhatnak az elismerésre, amelyek vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékkal élők toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat. A Salva Vita Alapítvány 2009–ben teljesítette az „Elkötelezettség a Kiválóságért” európai minősítési szint követelményeit. Május 28-án vette át – a civil szektorban az elsők között – az elismerését tanúsító oklevelet és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által alapított „Út a Kiválóság felé” díjat.

Mire gyűjt:

Szakmai munkánk magas színvonalú folytatása, a fogyatékkal élők társadalmi integrációját, munkaerőpiaci elhelyzekedését támogató szolgáltatásaink működtetése és fejlesztése anyagi erőforrásokat is igényel. Ehhez kérjük az Ön támogatását is.  

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Bankkártyás
adománygyűjtés

Salva Vita Alapítvány

Salva Vita Alapítvány

Köszönjük, hogy adományozol, és ezzel segíted, hogy alapítványunk továbbra is tudja működtetni azt a klubot, ami segít a fogyatékos embereknek abban, hogy megőrizzék a munkahelyeiket!Összeg: 1.286.484 Ft
Támogatók száma: 138
Érdekel Támogatom
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Bringino a Salva klubokért

Salva Vita Alapítvány

Egy önkéntesünk vállalta, hogy idén nyáron, 10 hét alatt minimum 2000 km-t bringázik Európában, és adományt gyűjt a Salva Vita közösségi klubjának működésére. Segíts Te is adományoddal!

31% 315.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mert már csak egy kicsi hiányzik!

Salva Vita Alapítvány

100% 190.000 Ft összegyűlt
190.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mert néha csak egy kicsi hiányzik!

Salva Vita Alapítvány

35% 67.000 Ft összegyűlt
190.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mentsük meg a Klubot!

Salva Vita Alapítvány

100% 450.000 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.