S.O.S.Szolgálat Alapítvány

SOS! Segíts hogy segíthessünk ,támogatásoddal jobb élete lesz egy sérült fiatalnak KÖSZÖNJÜK-NEKED!

A 2010 évi célkitűzései között szerepel többet között határon innen és túli civil szervezetekkel való összefogás,a sérült beteg főként gyermekek és fiatalok m.országon nem elérhető külföldi gyógykezelések megvalósulásának segítése. Ezen hátrányos helyzetű családok napi szintű segítségnyújtása.

Adószám:
18764325-1-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
S.O.S.Szolgálat Alapítvány

Szervezet adószáma:
18764325-1-14

Honlap:
http://www.sosalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/csillagom/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11743150-20004996-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-8804644

A szervezet címe:
8696 Táska, Arany János utca 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunknál folyamatos a nem TB finanszírozott külföldön gyógykezelt betegek a kezelésüket vállaló célországba történő eljuttatása , ezen igények fogadása, hátrányos helyzetű tartósan beteg gyermekek és családjuk segítése , programokhoz üdüléshez való juttatása, ezek támogatási lehetőségeiről honlapunk részletes bemutatást ad. Másik jelenleg futó fő, széles közönséget megszólító témánk az idei évben indított CSILLAGOM PROJEKT. Témáját tekintve ez egy szülői megkeresés alapján kidolgozott és a cél eléréséig folyamatos program, ehhez szeretnénk kérni az ADHAT.HU portálon keresztül az adományozó emberek segítségét. A Csillagom Projekt tartalma : Egy Törökbálinti család akik maguk is két halmozottan sérült gyermeküket nevelik Csillagom-ház néven egy helyi sérült fiatalok napközi és foglalkoztató , fejlesztő házát kívánják létre hozni , egy tárgyi adomány (főként tartós élelmiszert , ruhát stb..) gyűjtő-osztó bázissal kiegészítve amely a tartósan beteg , fogyatékkal élő személyek és szociálisan is hátrányos helyzetbe kényszerült családjaiknak szeretne segítséget nyújtani.Alapítványunk honlapjának közhasznúsági jelentés menü pontjában részletesen bemutatásra kerülnek az elmúlt évek eredményei amire büszkék vagyunk , de legfőképp az ÖNÖK Társadalmi Szerepvállalására, mert alap meglátásunk hogy az ember segít a másik emberen, tehát ez mind az ÖNÖK emberség-felelősség-támogatás vállalásának köszönhető , mi csupán 1996 óta "médiumok" vagyunk ebben a körben. Ezekből néhány kiemelés :-1996 megalakulásunk éve, -2000-ben közhasznúsági besorolást kaptunk, - 2002-ben útjára indítottuk a Szélrózsa programunkat, -Életút programunk folyamatos, -2007. évben 60 családnak segítettünk a gyógykezelés költségeinek előteremtésében +A korábbi évhez képest megötszöröződött azoknak a száma, akiknek segíteni tudtunk, a támogatóktól kapott adományok 120 millió Ft-os összegének felhasználásával. +2007-ben öt alkalommal szerveztünk budapesti programokat 240 fő részvételével. Erre 500e Ft-ot fordítottunk, összességében 2007 a legsikeresebb évünk. -2014 Elindult a Csillagom Projekt "neki fogunk a munkának", Stílszerűen: SOS Kérjük Támogatásukat és Tartsanak Velünk! SOS Szolgálat

Mire gyűjt:

SOS!!! Adományozhatsz a CSILLAGOM-HÁZ megnyitását segítve ezzel itt az Adhat.hu portálon ,BANKÁRTYÁS ADOMÁNYOZÁSSAL TÁMOGATÁSODAT KÖSZÖNIK A TÖRÖKBÁLINTI SÉRÜLT FIATALOK !!! SOS!!- Akik örömmel várják , hogy nekik is legyen végre Törökbálinton egy hely ahol tartalmasan telnek majd hétköznapjaik , ahol megalakítjuk nekik és családjaiknak a BIG FAMILY CLUBOT, a PONT ITT BÁZIST ( adomány gyűjtő-osztó pontunkat ,az ő képesség szerinti munkavállalásukkal) , és persze a CSILLAGOM napközit. Az ADJUK ÖSSZE portálon tételes gyűjtéseink indulnak főként a NAPKÖZI FELSZERELÉSI ESZKÖZEINEK ITT A SZÓ SZERINTI "ADJUK ÖSSZE" LEHETŐSÉGE. ITT AZ SOS CÉLZOTT ÉS CÉLBAÉRŐ SEGÍTSÉG NYÚJTÁSI ALKALOM !!! SOS SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY!!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.