S.A.R.Hungary Alapítvány


A Magyar Köztársaság területén belül és kívül bekövetkezett szükséghelyzet vagy természeti katasztrófa, baleset, vízi, légi, barlangi mentésben való részvétel. Segíteni az önkéntes és más mentőszervezetek munkáját légi eszközök biztosításával, működtetésük anyagi forrásának megteremtésével. Mentőszervezetek támogatása külföldi alkalmazása esetén az utazási,- szállás,- étkeztetési,- felszerelés,- segélyanyag- költségek biztosításával. Mentőszervezetek, mentéshez szükséges eszközeinek, járműveinek, felszerelései beszerzésének elősegítése. Lehetőség szerinti részvétel a légi betegszállításban, a légi mentésben, valamint a légi felderítésben. Lehetőség szerinti részvétel tűzoltási feladatokban légi eszközökkel erdők, nemzeti parkok és más nagy kiterjedésű területek tüzeinek oltásával, légi felderítésével. Az alapítvány ezáltal szerepet kíván vállalni a természetvédelemben, illetve a környezetvédelemben is. A speciális mentési tevékenységgel kapcsolatos oktatás, gyakorlat, verseny, továbbképzés, konferencia, tanulmányi út szervezése, vagy ezek anyagi finanszírozása. A légi közlekedéssel, ill. légi közlekedési tevékenységgel kapcsolatos oktatás, gyakorlat, verseny, továbbképzés, konferencia, tanulmányi út szervezése, vagy ezek anyagi finanszírozása. A tudományos kutató és oktatómunka fejlesztése. Egyéb, a speciális mentéssel, valamint a légi közlekedéssel összefüggő tevékenység anyagi és tárgyi segítése.

Adószám:
18840193-1-16

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
S.A.R.Hungary Alapítvány

Szervezet adószáma:
18840193-1-16

Honlap:
http://sarhungary.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/groups/366313606723327/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11745004-20099507-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302067108

A szervezet címe:
5051 Zagyvarékas, Akácfa u.15/2. 15/2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb tudomány, kutatás

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.