RÜGY Egyesület

Tartsatok velünk, rügyezzünk együtt!

A Rügy Egyesület általános célja, hogy a világban értéket teremtsen. Minden olyan “rügy”, amelyet az egyesület fakaszt a projektjein, tevékenységein keresztül, az a világ jobbá tételét szolgálja. Az egyesület fontos pillére a kultúrához való kapcsolódás, így alapvető célunk, hogy különböző módokon, tevékenységeinkkel támogassuk és segítsük a kultúrát. 2010- ben indítottuk el a Waldorfeszt nevű kulturális összművészeti fesztiválunkat, amelyet azóta is hagyományként minden évben megszervezünk.

Adószám:
19088929-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
RÜGY Egyesület

Szervezet rövid neve:
Rügy Egyesület

Szervezet adószáma:
19088929-1-13

Honlap:
http://www.waldorfeszt.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/waldorfeszt

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCLGeHP_sbtc4e5PFy0wFa3Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10073980-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 306655944

A szervezet címe:
2120 Dunakeszi, Garas utca 10 fsz 1

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

Egyesületünk elsődleges kulturális rendezvénye a Waldorfeszt. Célunk tovább fejleszteni a rendezvényt a Rügy Egyesület égisze alatt, valamint ha kapacitásunk engedi, akkor hasonló összművészeti rendezvényeket szervezni. Álmunk egy alkotóház létrehozása, ahol egész évben művészeti szakköröket tarthatunk, foglalkozásokat szervezhetünk. Határozottan célunk a hozzánk hasonló szerveződésekkel, de akár különböző egyesületekkel, alapítványokkal, kezdeményezésekkel az együttműködés és egymás segítésének a megteremtése. Az egyesület tevékenységeit környezettudatosan hajtja végre, és hangsúlyt kíván helyezni a környezettudatos életmódra, a természet tiszteletére, megismerésére és megismertetésére. Kirándulásokkal szeretnénk segíteni, hogy az emberek eljussanak olyan helyekre, ahova esetlek maguktól nem jutnak ilyenek például gyalogtúrák, kenutáborok, biciklitúrák szervezései. Ezeken a programokon keresztül pedig nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos életmódra, természet óvására és ápolására. Az egyesület további célja, hogy a környezetünkben és a világ más részein élő kultúrák kapcsolódását támogassa különböző szinteken és különböző eszközökkel. Célunk, hogy programjainkon keresztül környezetünk kulturáit is bemutassuk és támogassuk. Különböző Európai Uniós pályázatokon például erasmus+, keresztül ifjúsági programokat, csereprogramokat szervezzünk, amellyel is megismertethetjük a saját kultúránkat és mi is megismerkedhetünk a programban résztvevők kultúrájával. Célunk szociálisan nyitottan és befogadóan állni a világhoz, és abban az egyesületet érintő dolgokhoz. Tudatosság, sokszínűség és összetartás fakasztja ki rügyeinket, hogy aztán azok kifejlődjenek.

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Lesz Waldorfeszt 2023?

Rügy Egyesület

Ahhoz, hogy 2023-ban lehessen Waldorfeszt, 3 millió forintra van szükségünk. Ha ez nem áll rendelkezésünkre, a fesztiválunk jelen formájában megszűnik. Adjuk össze! Add tovább!

67% 2.023.782 Ft összegyűlt
3.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.