Rekreációs és Regenerációs Egyesület

Segítünk, amiben csak tudunk!

Az Egyesületünk Alapszabályzatában foglalt céljai: Egészségügyi szakemberek (manuálterapeuták, gyógytornászok, gyógymasszőrök, masszőrök) és sportszakemberek (sportoktatók, edzők, túravezetők) érdekképviselete. A regeneráció, rekreáció, túra- és szabadidősportok, valamint aktív- és passzív pihenési formák, a preventív egészségmegőrzési technikák népszerűsítése, különös hangsúlyt helyezve annak egészségmegőrzésben elfoglalt meghatározó szerepére. A regeneráció, rekreáció, a túra- és szabadidősportok lehetőségeinek bővítése, programkínálatának gazdagítása, ennek érdekében a szolgáltatások, események, programok eléréséhez online felület működtetése, azon átlátható nyilvántartás vezetése, keresési feltételek biztosítása és más szervezetek működésének segítése. Ismeretterjesztő- és oktató anyagokon keresztül a tudatos életvitel népszerűsítése.

Adószám:
19316530-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Rekreációs és Regenerációs Egyesület

Szervezet rövid neve:
RRE

Szervezet adószáma:
19316530-1-13

Honlap:
http://egyesulet.likeyourbody.net

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/rre.egyesulet/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@likeyourbody

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401804-50526953-68701003

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309282458

A szervezet címe:
2095 Pilisszántó, Nyúl utca 8.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gazdasági érdekképviselet

Tevékenység leírása:
Az Egyesület Alapszabályzatában rögzített feladatunk az egészségügyi szakemberek (manuálterapeuták, gyógytornászok, gyógymasszőrök, masszőrök) és sportszakemberek (sportoktatók, edzők, túravezetők) érdekképviselete. Célunk a társadalom egészségi állapotának megőrzése, javítása, amihez biztosítani szeretnénk az ismeretet és a szakmai hátteret.

Mire gyűjt:
Népszerűsítésre, reklám, és webfejlesztésre

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.