Rehab Critical Mass

Mindenki képes

Társadalmi összefogás a fogyatékossággal élő emberek életminőségének és önállóságának javításáért, társadalmi integrációjuk proaktív elősegítéséért.

Adószám:
18728622-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Rehab Critical Mass

Szervezet adószáma:
18728622-1-43

Honlap:
http://www.rehabcriticalmass.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/rehabcriticalmass.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11562335

A szervezet telefonszáma:
+36-20-5604026

A szervezet címe:
1122 Budapest, Városmajor utca 45. fsz. 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
Célunk a láthatóvá tétel, évente felvonulást szervezünk. Eddig közel 7000 speciális igényű ember vett részt a vidám, fesztiválszerű köztéri eseményünkön, amelyet a világon elsőként szerveztünk meg valamennyi fogyatékosság típust megszólítva. "Elvárjuk" című petíciónkban megfogalmazott törekvések érdekében munkacsoportokban dolgozunk: http://www.peticiok.com/rehabcriticalmass. A fogyatékosságügy területén működő civil szervezetek, állami szereplők együttműködését, kommunikációját segítjük. Hidat építünk a különböző fogyatékosság típusokat képviselő szervezetek között. MentálRehab programunk keretében a lelki egészség megőrzését is népszerűsítjük, iskolai érzékenyítő programokat szervezünk. Felvonulásainkon eddig több mint 7000 speciális igényű ember és támogatóik vették részt. A világon elsőként szólítottuk meg utcai fesztiválunkkal az összes fogyatékosság-típust. A felvonulás évről-évre nagy nyilvánosságot kap, így több száz sajtómegjelenés útján hozzájárulunk a társadalmi szemléletformáláshoz.

Mire gyűjt:

- A 2016. májusi felvonulás és kísérőprogramjai megvalósítására, azaz a koncertekhez, a gyerekprogramokhoz és a vonuláshoz szükséges technikai feltételek megteremtésére.

- 2016. őszén Budapesten közterületi kivetítést és közös szurkolást szervezünk a Paralimpia idején.

- 2016. őszén megyeszékhelyekre visszük el a Rehab Critical Mass üzenetét: négy városban tervezünk felvonulást és figyelemfelhívó akciót.

- Folytatjuk az iskolai érzékenyítést a 2016-17-es tanév őszi félévében, MentálRehab programunkkal további 10 középiskolába szeretnénk eljutni.

Egyéb
Élmény
adománygyűjtés

Ne habozz, rehabozz!

Rehab Critical Mass

Összeg: 683.900 Ft
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.