Regionális Civil Központ Alapítvány

Az örömteli változások szolgálatában!

Küldetésünk a kevesebb lehetőséggel rendelkezők képessé tétele életminőségük javítására saját módszertanon alapuló, komplex szolgáltatások nyújtásával az alapvető emberi értékek mentén. Elősegítjük a társadalmi megújulást és változást a különböző szektorok együttműködésén keresztül. Tevékenységünkkel hozzájárulunk egy egészséges és harmonikus társadalom megteremtéséhez, amelyben megvalósul az egyének és a közösségek autonómiája, belső összetartozása.

Adószám:
18430718-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Regionális Civil Központ Alapítvány

Szervezet rövid neve:
RECIK Alapítvány

Szervezet adószáma:
18430718-1-05

Honlap:
http://www.recik.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/recikalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCW1EbWG89HAVBhWodvC1CAg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-97108311

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
46/508-626

A szervezet címe:
3530 Miskolc Rákóczi út 12

Tevékenységi kör:
Helyi, megyei nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Tevékenység leírása:

A RECIK Alapítvány közel 25 éve segíti a társadalmi integrációt, az életminőség javítását, a változásokhoz és kihívásokhoz történő alkalmazkodást az alapvető emberi értékek mentén. Missziónk a kevesebb lehetőséggel rendelkező egyének és közösségek támogatása, autonómiájuk és belső összetartozásuk erősítése a képességek fejlesztését és a foglalkoztathatóság javítását célzó komplex szolgáltatásokkal az állami, civil és gazdasági élet szereplőinek bevonásával, a velük való kapcsolat erősítésével. Célkitűzésünk a szegregáció oldása a hátrányos helyzetű népesség képzettségi szintjének, kompetenciáinak és foglalkoztathatóságának javításával. Módszerünk mindemellett magában foglalja a lakhatási helyzet javítását, a mentális és egészségi állapot helyreállításával az autonómia és integrációs fok javulását. Ennek érdekében munkaerőpiaci-, szociális-, képzési- és kutatási szolgáltatásokat végzünk széleskörű szakember bázissal és innovatív módszerekkel. Folyamatosan keressük az innovatív módszereket, melyekkel munkánk hatékonyságát növelhetjük.

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Adj esélyt egy fiatalnak!

RECIK Alapítvány

Segíts, hogy a kallódó fiatalok megtalálják helyüket a munka világában! Jövőjük Veled kezdődik!

92% 926.850 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.