Redmenta Nonprofit Kft.


Olyan edutech eszközöket készítünk ami mindeki számára egyenlően érhető el, ezzel teremtve meg az esélyegyenlőséget az oktatásban. A jövő problémái egyre komplexebbek lesznek. Ha több fiatalnak adunk lehetőséget, hogy többet hozzon ki magából, több különc zsenink, több újító gondolkodónk, több világot megváltó ötletünk lesz a jövő fenyegető problémáinak leküzdésére. Célunk, hogy felvértezzük a 21. század tanítóit a 21. század kínálta lehetőségekkel.

Adószám:
27934162-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Redmenta Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
Redmenta

Szervezet adószáma:
27934162-1-41

Honlap:
http://redmenta.hu

Facebook oldal:
http://facebook.com/redmenta

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10400085-50526970-54841000

A szervezet telefonszáma:
+36 304724802

A szervezet címe:
1055 Budapest, Balaton utca 18 7/1

Tevékenységi kör:
Óvodai oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Redmenta az elmúlt 6 évben segítette a pedagógusok munkáját. A csapat önkéntesként, saját erőforrásból és szabadidejében tartotta fenn, és üzemetette azt a rendszert amiben már 6 millió feladatlapot töltöttek ki magyar diákok. Ezeknek pusztán a javításuk 125 évnyi munka lenne ha egy ember végezné. A járvány bebizonyíotta, hogy szükség van egy ilyen széles körben használható ingyenes edutech eszközre. Az elmúlt években rengeteg funkció javaslatot küldtek nekünk a Peadgógusok amik megvalósításával hatékonyabb lehet az oktatás, a pedagógus könnyebben tudja felébreszteni a diákban a tudásvágyat, adaptív oktatással egyénre szabható tanulási pályát készíthet a diákoknak. Így kevesebb lesz a lemaradó, és több lesz a kiemelkedő diák. Ha minden diák számára megadjuk a lehetőséget, hogy saját képességeiből a legtöbbet hozza ki, akkor óriások országává válhatunk.

Mire gyűjt:

A Redmentát lépésről lépésre tesszük a tanárok legjobb segítőjévé. Alkalmankénti támogatásával gyors segítséget tudsz adni a rendszer fenntartásához, és egy-egy új fejlesztés megvalósításához. A következő fejlesztőcsomagunk része: - Külön keresési lehetőséget teremtünk a pedagógus számára a feladatkeresőben a saját feladatai között. - A feladatlap keresőben direktcímre való keresési lehetőséget hozunk létre. - Opcionális pontozási logika bevezetése.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.