Rászoruló Magyarokért Egyesület

Segítünk, hogy senki ne legyen egyedűl a bajban! Mindenki megérdemli a segítséget!

Segítünk, hogy senki ne legyen egyedűl a bajban! Mindenki megérdemli a segítséget! Mindenkinek próbálunk segíteni, aki megkeres minket!

Adószám:
18240809-1-03

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Rászoruló Magyarokért Egyesület

Szervezet rövid neve:
Rászoruló Magyarokért E.

Szervezet adószáma:
18240809-1-03

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102543-50559100-02005008

A szervezet telefonszáma:
+36 703347538

A szervezet címe:
6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 7.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:
Egyesületünk, mindenkinek segítséget nyújt aki megkeres minket, és lehetőségienkhez mérten tudunk segíteni. Sokan adományoznak bútort, műszaki cikket, pénzt, ruhát, játékot, részünkre, ezeket mi továbbadjuk, azoknek az embereknek, családoknak, akik bajba kerűltek, és segítségre szorúlnak!

Mire gyűjt:
Jelenleg egy idős házaspárt segítünk, akinek az ősszel leégett a háza egy elektromos zárlat miatt. Sok bútort, és minden háztartási eszközt, ruhaneműt vittünk nekik, de tegnap, 2020.11.20-án végeztünk a megmaradt házikó új tetőjével, amit adományokból és segítségekből hoztunk össze. Most villanyra gyűjtünk,vagyis hogy a szolgáltató új bekötésként bevezesse és karácsonyra ne gyertya mellett kelljen asztalhoz űlni.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.