Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Rákoshegyi Orgonaépítő Alapítvány


Különleges összeállítású hangversenyorgona felépítése a Rákoshegyi Katolikus Templomban

Adószám:
18976210-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Rákoshegyi Orgonaépítő Alapítvány

Szervezet adószáma:
18976210-1-42

Honlap:
http://rakoshegy.plebania.hu/orgonaepites

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103056-03205600-01005004

A szervezet telefonszáma:
+36 309749182

A szervezet címe:
1174 Budapest, Bél Mátyás utca 61b.

Tevékenységi kör:
Közhasznú kulturális tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

Az orgonaépítés megterveztetése, előkészítése, adományok gyűjtése, támogatók felkeresése, jótékonysági hangversenyek adása, szervezése

Mire gyűjt:

Egy különleges tudású orgonát álmodtunk meg, melynek egyedi hangszínét az egymástól eltérő korok és tájak orgonaépítészetének sajátos hangzásképe adja – alapul véve a német és francia barokk orgonák meghatározó ideálját, mely ötvöződik a reneszánsz, az itáliai, ibér és angol hangszerek sajátosságival és stílusosan kiegészül a romantikus orgonaművészet sokszínű hangzásával. Ennek eredményeképpen ez az orgona lenne az első ilyen speciális hangszer, melyben kompromisszumok nélkül, az eredeti orgonák hangzásában hitelesen szólalhat meg valamennyi korszakbeli orgonamű, ugyanakkor egyéni hangjuk egy szimfonikus nagyorgona összhangzásában harmonikusan egyesül. Az Alapítvány működése költségekkel nem jár, az adományok 100 %-ban csak az orgonaépítésre fordíthatók.

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Orgonaépítési ismertető


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.