Puli Állatvédő Egyesület (Puli Egyesület)

Ne vásárolj kutyát, fogadj örökbe!

Szervezetünk célja a régió gyepmesteri telepeire bekerült állatok kimentése, rehabilitálása és gazdásítása. Társadalmi szemléletformálás interaktív eszközökkel, hogy ezáltal szebbé tegyük a jövőt. Elfogadtatni az emberekkel, hogy minden élet egyenlő, és rajtunk kívül millió érző lény él még a földön

Adószám:
18295373-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Puli Állatvédő Egyesület (Puli Egyesület)

Szervezet adószáma:
18295373-1-09

Honlap:
http://debrecendog.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/puliallatvedodebrecen/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=tmgihM7oH_s&feature=youtu.be

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11738015-20002987-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-9491038

A szervezet címe:
4028 Debrecen Simonyi út 35. II/37. 180.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Egyesületünk 2012 óta tevékenykedik. Magyarország második legnagyobb városának gyepmesteri telepéről egyedüli szervezetként segítjük gazdához a befogott és leadott árva ebeket. Jelenleg 130 védencünk van, akik gyepmesteri telepről és az utcáról  kerültek gondozásunkba. Tevékenységünket kiterjesztettük Debrecenen kívülre is, mint például Hajdúsámson, Hajdúhadház, Martinka. Célunk, hogy minél több segítségre szoruló kutyán segíthessünk, őket ivartalanítva, chipelve és oltásokkal ellátva örökbe adhassuk új otthonukba.

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk belföldi és külföldi állatvédő szervezetekkel, mert hisszük, hogy csak együtt, összefogva sikerülhet leküzdeni Magyarországon a kutyák és cicák felesleges szaporulatából eredő problémákat. Folyamatosan járunk rendezvényekre, ahol népszerűsítjük az ivartalanítást és próbáljuk meggyőzni az embereket ennek előnyeiről, mind közegészségügyi és állatjóléti szempontból.

2016 júliusában jelentős mérföldkőhöz érkezett egyesületünk, amikoris sikerült létrehoznunk egy állatotthont, ahol az elhagyott, kidobott árváknak biztonságos menedéket tudunk nyújtani. Óriási eredményként sikerült elérnünk azt is, hogy az általunk segített gyepmesteri telepeken megszűnjön a kóbor ebek elaltatása. Jó együttműködést alakítottunk ki az ott dolgozókkal, így a közös cél érdekében még hatékonyabban segíthetünk. Ivartalanítási programunkkal, amivel hátrányos helyzetű családok kutyáit támogattuk, számos felesleges szaporulat megszületését akadályoztuk meg. Ezen tevékenységünket azóta is folyamatosan végezzük. Nem hátrálunk meg soha beteg, sérült állatok befogadásától és gyógykezelésétől sem. Ha kapacitásunk engedi az ország bármely részéről fogadunk életveszélyben lévő állatokat. Büszkék vagyunk, hogy sikerült egy állandó ideiglenes befogadó rendszert kialakítanunk olyan állatszerető személyek részvételével, akik saját otthonukban fogadják és rehabilitálják a testileg és lelkileg megnyomorított árvákat, ezzel nagyobb esélyt adva nekik az örökbefogadásra.

Mire gyűjt:

 

Egyrészről az egyesületünk gondozásában lévő állatok méltó ellátására, gondozására és kezelésére gyűjtünk. Továbbra is szeretnénk fenntartani Hajdúsámson térségében az ingyenes oltás és chippezés lehetőségét a rászorulók részére, valamint folytatni az intenzív felvilágosító munkát transzparensek, szórólapok és eladások segítségével a helyes állattartásról.

Ezek mellett szeretnénk menhelyünket továbbfejleszteni. Jelenleg 70%-os a készültségi szint. A befolyt adományokból épülne még többek között szociális épület és fémgarázs, hogy az állatok ellátásához kapcsolódó dolgokat megfelelő módon tudjuk tárolni.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

"Veled, Értük!" - Puli Állatvédő Egyesület

Puli Állatvédő Egyesület (Puli Egyesület)

Kérjük tárcsázd a 13600/47 -es adományvonalat, hogy ne az anyagiak szabjanak határt! Mi vállaljuk a bajba került állatok mentését, de ehhez a Te segítségedre is szükségünk van. Számítunk Rád!


Telefonszám: 13600/47
11307 hívás, 8302 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.