Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Prompt Alapítvány az Autizmussal Élő Személyekért


A Prompt Alapítvány célja, elméleti és gyakorlati támogatást kíván nyújtani az autizmussal élő személyek, családtagjaik és szakembereknek számára, a célcsoport életminőségének javítása érdekében. Az Alapítvány segítséget nyújt az autizmus megértéséhez, az autizmussal élők társadalmi beilleszkedéséhez és támogató elfogadásához.

Adószám:
18879584-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Prompt Alapítvány az Autizmussal Élő Személyekért

Szervezet rövid neve:
Prompt Alapítvány

Szervezet adószáma:
18879584-1-05

Honlap:
http://promptalapitvany.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/promptalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11734035-21381384-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 703608829

A szervezet címe:
3530 Miskolc, Szent István utca 15. 1 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú humanitárius szervezetek

Tevékenység leírása:

Tájékoztatás, tanácsadás szülők, hozzátartozók, pedagógusok részére az autizmus kialakulásának okairól, tüneteiről, a beavatkozás módjairól, az oktatás-nevelési színterekről, valamint a szociális juttatásokról és érdekvédelmi lehetőségekről. Általános ismeretek nyújtása az autizmus témakörében a korai fejlesztéstől kezdve a felnőtté válásig. Állapotfelmérések, gyógypedagógiai, pszichológiai, pszichiátriai vizsgálatok végzése az autizmus spektrumzavar irányában. Egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozások szervezése, végzése autista gyermekek, serdülők, felnőttek részére. Autizmussal összefüggő tájékoztató füzetek, módszertani kiadványok, fejlesztő eszközök készítése. Autizmussal összefüggő szakirodalom kölcsönzés szülők, pedagógusok részére. Szülőklubok, szülőtréningek, szülő-szakember találkozók, továbbképzések, szakmai napok, konferenciák szervezése szülők, pedagógusok, egyéb szakmai szervezetek részére az autizmus spektrumzavar ismereteinek bővítése, az autista személyekkel foglalkozók mentálhigiénéjének javítása érdekében. Szakmaközi kapcsolatok kialakítása és fenntartása a hatékony ellátás és az autisták társadalmi beilleszkedésének megvalósulása érdekében. Az autista személyek kortárs segítőinek felkészítése, segítség nyújtása, tevékenységük koordinálása. Az autizmussal élő személyek testvéreinek felkészítése, tájékoztatás nyújtása. Autizmussal élő személyek és kortárs csoportok szabadidős tevékenységek szervezése. Érzékenyítő programok tanulók és munkavállalók részére a támogató elfogadás érdekében.

Mire gyűjt:

Az alapítványunk szeretne egy szülőfelkészítő szolgáltatást elindítani az autizmussal diagnosztizált gyermekek szülei számára. Ehhez helyiségre, eszközre, bérkifizetésre lenne szüksége az alapítványnak, illetve működés fenntartására.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.