Pressley Ridge Magyarország Alapítvány

All Children. Always.

Alapítványunk célja: • a magatartási és érzelmi zavarokkal küzdõ gyerekek és fiatalok életminõségének javítása, a társadalomba, a munkaerõpiacra való produktív beilleszkedésük esélyének növelése, • a számukra, illetve a családjaik számára nyújtott szolgáltatások és programok minõségének javítása.

Adószám:
18190931-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Pressley Ridge Magyarország Alapítvány

Szervezet adószáma:
18190931-1-42

Honlap:
https://nobadkid.org

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/NoBadKid.RoadON

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10409015-00003435-00000001

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204463600

A szervezet címe:
1142 Budapest, Alsóőr utca 9/b.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Jelenleg tevékenységünk 3 nagy területre koncentrál a magatartás és viselkedészavarral küzdő gyerekek megsegítése érdekében. Egyrészről foglalkozunk intézményfejlesztéssel, mely során egy egész iskola vagy nevelőotthon vezeti be a módszertanunkat; másrészről gyerekcsoportokat működtetünk, melyekben az élménypedagógiába ágyazottan jelenik meg az általunk képviselt tudás; harmadrészt pedig képezzük és utána segítjük azokat a szakembereket, akik a gyerekekkel nap, mint nap foglakoznak. A fent említetteken túlmenően fontosnak tartjuk, hogy a bajban lévő és bajt okozó gyerekekről folytatott társadalmi párbeszéd részesei legyünk, ezt célozza szakmapolitikai tevékenységünk.Közvetlen szolgáltatások: LIKE – Leljünk Igazi Kalandra Együtt! Project Venture – salgótarjáni komplex egészségfejlesztő, drogprevenciós program (TÁMOP 5.2.5/B-10/2-2010-0022) A Mi Tanodánk - (TÁMOP -3.3.9.A-12/1-2012-0019) Komplex Intézményfejlesztés: Salgótarján Központi Általános Iskola és Diákotthon Városközponti Közoktatási Főigazgatóság Kossuth Lajos Általános Iskola, Győr Képzés és tanácsadás: Magalakulásunk óta közel 300-an vettek részt akkreditált képzéseinken.

Mire gyűjt:

A személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásából befolyt összeget közvetlenül a gyerekeknek nyújtott szolgáltatásaink megvalósításához kívánjuk felhasználni. Közel 200 nehezen szerethető gyereknek tudunk a felajánlások által további segítséget nyújtani. Különböző foglakozásainkra plusz anyagköltség biztosítására nyílik ezáltal lehetőségünk, újabb belépőket tudunk majd vásárolni, hogy  színházba és múzeumba is eljuthassanak a gyerekeink. További nagy kihívást jelentői kirándulásokat fogunk szervezni, annak érdekében, hogy az ott megjelenő tanulási helyzeteket kihasználva fejlesszük gyerekeink énképét, önbizalmát, együttműködési készségét.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

RoadON

Pressley Ridge Magyarország Alapítvány

100% 500.001 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.