Poznan Sport, Kulturális és Faluszépítő Egyesület

Ép testben ép lélek!

A község kulturális és sport életében való részvétel. A település szépítése. Más szervekkel együttműködve védi és képviseli a község, a helyi kultúra és a helyi sport érdekeit. Működtetni a helyi majorette csoportot.. A település szebbé tétele. Kulturális műsorokat rendezni.

Adószám:
18971394-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Poznan Sport, Kulturális és Faluszépítő Egyesület

Szervezet adószáma:
18971394-1-08

Honlap:
http://poznan.fw.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
14100275-20204049-01000002

A szervezet telefonszáma:
+36-70-5131984

A szervezet címe:
9085 Pázmándfalu, Fő utca 75.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Egyesületünk a Pannon-Sokoró dombvidék lábánál elterülő kistelepülésen végzi munkáját. Településünket és egyben egyesületünket is megérinti Pannonhalma közelsége. A majorette csoport 2000 nyarán alakult és az egyesület 2001 megalakulása óta, annak részeként működik tovább. A kultúra,és a sport mellett a faluszépítés az a terület, hol tevékenységünket kifejtjük. A faluszépítők 2011-ben csatlakoztak az egyesületünkhöz.Hogyan is igyekszünk ezeket a nemes célokat megvalósítani? A kultúra területén azon vagyunk, hogy a falu egész lakosságát mozgósítsuk. Évenként több nagy rendezvényt is szervezünk, melyeknek előkészületei az év nagy részét kitöltik.Ezek közül a legismertebb a Pázmándfalui Virágkarnevál, hol a debreceni karneválhoz hasonlóan virágalkotásokat vonultattunk fel a település Fő utcáján. Az idén először papírvirágokból készítjük az alkotásokat. A majorette csoportokkal rendszeresen részt veszünk területi és Országos versenyeken, hol nagyon szép eredményeket értünk el.A faluszépítőkkel rendszeresen szépítjük településünket. Virágokat ültetünk a kialakított helyeken.A majorette csoporttal,a Magyar Bajnokságon 2-ik helyezést értünk el. Az Európa Bajnokságon 12-ik helyezést értünk el. Alakulásunk óta minden évben rendezünk kulturális műsorokat. Húsvétkor nyuszi simogatóval egybe kötött gyerek műsort adunk. Nyáron Virág Karnevált. Ősszel szüreti műsort adunk. Decemberben Évadzáró és karácsonyi műsort adunk a lakosságnak.

Mire gyűjt:

A Majorettes lányok felszerelésére,( fellépő ruha,majorette bot,pom-ponok) beszerzésére, a rendezvények felmerülő költségeire,és faluszépítésre fordítjuk a felajánlásokat.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.