Pomázi Nebulókért Alapítvány

Velünk együtt könnyebb a tanítás és a pomázi Mátyás iskolában a gyerekek is többet mosolyognak!

A Pomázi Mátyás Király Általános Iskolában, az oktatás, szabadidős, kulturális tevékenységei színvonalának emelése, anyagi, technikai feltételeinek javítása, az ott tanuló gyermekek részére. Tanulmányi versenyek, vetélkedők, diáksportversenyek szervezésének támogatása, nyertesek díjazása.

Adószám:
19183196-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Pomázi Nebulókért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19183196-1-13

Honlap:
http://matyasiskolaszmk.blog.hu/2015/10/06/alapitvanyunk_147

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Pom%C3%A1zi-M%C3%A1ty%C3%A1s-Kir%C3%A1ly-%C3%81ltal%C3%A1nos-Iskola-727664400599232/?ref=aymt_homepage_panel

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103874-11032443-00000000

A szervezet telefonszáma:
+3626325545

A szervezet címe:
2013 Pomáz, Mátyás király u.2.sz. 2.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Pomázi Nebulókért Alapítvány rendszeresen támogatja a tanulmányi versenyeket, segíti a tanulmányi kirándulásokat. Interaktív táblát, projektort vásárolt egyes tantermekbe. Segített a tantermek részleges felújításában a közösség erejével. 2014-ben a Cetelem bank által nyert pályázattal az iskola zöldítésében segített a szülőknek ahol több száz bokrot ültettek el. A "Tégy 3 jó dolgot" programmal, a gyermekeket arra ösztönözte, hogy segítsenek a környezetüknek (Önzetlenül elhagyott sírt gyomláltak, mozgáskorlátozott osztálytársukat sétáltatták, az óvodásokat biztatták az iskolában, az idősek otthonában segítettek.) A Családi napon biztosítja, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek is eljussanak a programra. (buszköltségek) A zenés közösségi rendezvények sem jönnének létre a Pomázi Nebulókért Alapítvány nélkül: Mátyás Gála, Mátyás nap, Tátika műsor, farsang haloween party, karácsonyi kézműveskedés, húsvét, gyermeknap stb.Csak néhány kiemelkedőbb program: Cetelem bank zöldítés pályázata: 500 000 Ft Több száz bokor ültetése. "Tégy 3 jó dolgot" program a gyermekek ösztönzésére. A számítástechnika terem fejlesztése 10 számítógéppel. Projektorok vásárlása. Mátyás kút építése az előtérben, szűrt víz biztosítására! Kirándulások támogatása: Látók és nem látók között, Terror háza, Vácrátóti botanikus kert, Budapesti kalandpark. Nyelvi tábor, sakktábor, focitábor. A retro iskola aula megújítása "Színezd együtt újra" program keretében ahol a tanárok szülők gyermekek együtt újították fel az előteret. Mátyás Gála szervezése, Tátika szervezése, jutalmazása a gyermekeknek.

Mire gyűjt:

Milyen iskola az, ahol nem lehet az udvaron mászókázni, várasat játszani, csúszdázni, vagy hintázni, mert csak szaladgálni lehet?  Szomorú ...  Az Alapítvány gyűjtést kezdeményezett a Pomázi Mátyás Iskola részére, udvari játékok építésére.  A szülők mellett, a helyi önkormányzat és sok helyi cég is támogatta a kezdeményezést, de egy csúszda is többszázezer forint, ezért ahhoz, hogy játszóvár épülehessen, szükség van még további 500000 Ft-ra. Aki az Alapítványt támogatja, az 500 gyermek és szüleik álmát segít megvalósítani. Az építést 2016 nyarára tervezzük, hogy szeptemberre  az iskola megalapításának 35-ik évfordulójára kész legyen!

 

 


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.