Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület


A gazdátlanná vált, vagy bajba jutott állatok mentése, állatorvosi és egyéb ellátása, állatotthonunkban való elhelyezése és lehetõség szerint örökbefogadó gazdához juttatása. A gazdára nem talált állatokról szeretettel gondoskodunk életük végéig, otthonunkban altatás nincs!

Adószám:
18668360-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület

Szervezet adószáma:
18668360-1-13

Honlap:
https://pomazi-menhely.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pomazi.kutyamenhely

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705008-20441069-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-424-9808

A szervezet címe:
2013 Pomáz, Jókai Mór utca 2/a. 2/ a. ajtó

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
A közel 50 fős állatotthonunk fenntartása mellett, folyamatosan fejlesztjük telephelyünket, hogy az önkénteseink és a hozzánk kijáró diákjaink a lehető legemberibb körülmények között végezhessék állatvédő munkájukat, és kutyusaink a lehető legkényelmesebb körülmények között élhessenek, míg eljön értük a gazdi. Jelenleg egy melegedő konténerre gyűjtünk, mivel jön a tél, a zord mínuszaival, és szeretnénk, ha a kutyáink és mi is, a hideg napokon néha-néha behúzódhassunk, megmelegedhessünk a kutya hidegben.Állatmenhelyünk az elmúlt évek során rengeteg örökbe adott kutyussal büszkélkedhet. Az állatotthonunk infrastruktúrájában hatalmas előrelépéseket tettünk: megépült a gyengélkedő, az irodai helyiség, az emésztő. Egyre gyümölcsözőbb összefogást tudunk kialakítani más állatvédő szervezetekkel, így téve hatékonyabbá az otthontalan állatok újra gazdihoz adását. Projektjeinkhez mind pályázati úton, az adó 1%-ból és önkénteseink odaadásával, sokszor anyagi támogatásával sikerült eredményeket elérnünk.

Mire gyűjt:

Önkéntesekként télen, minden nap, akár -20 fokban is azért dolgozunk, hogy a védenceinket elláthassuk.

Állatvédő munkánk központjában mindig a kutyák életminőségét tartjuk szem előtt, de, ha mi lebetegszünk a hidegben végzett munka miatt, akkor az ő ellátásuk is veszélybe kerül.

Ezért van szükségünk egy melegedőre a menhelyükön, ahol a napi 8 órában néha megpihenhetünk, megmelegedhetünk.

Egy 8 nm2-es konténerházra gyűjtünk, aminek a segítségével a kint dolgozó emberek munkakörülményei markánsan javíthatóak, egészségük megóvható. Így kutyáink napi, menhelyen töltött életét sem fenyegetheti semmi.

Itt se feledkezünk meg védenceinkről! A melegedőben úgy alakírtjuk ki, hogy idős védenceink, illetve a beteg, műtéten átesett kutyáink melegben, nyugodt körülmények között vészelhetik át a fagyos napokat.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (ÁVE Közhasznúsági jelentés)

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Újítsuk fel a Pomázi Kutyamenhelyet!

Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület

Legtöbb kennelünk lassan egyidős menhelyünk nyitásával. A beázásokat, lyukakat szeretnénk kijavítani, ami kutyusaink életét még komfortosabbá tenné. A zárakat is több helyen nehezen lehet használni.


259 hívás, 285 sms
Érdekel
Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Hadd legyen melegEBb!

Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület

Láttál már kutyát kabátban? Bizony a hidegebb napokon, még ők is nagyon fáznak. Akárcsak a menhelyen őket ellátó gondozók. Ezért van szükségünk egy melegedő helyiségre a menhelyükön, ahol a napi 8 órában néha ...

168% 843.025 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.