"Pisztráng" Szilvásváradi Közhasznú Horgászegyesület


Az egyesület célja a szilvásváradi Szalajka Patak tisztán tartása, a patak és környezetének védelme, medrének tisztítása, környezetének karbantartása, abban halak nevelése, az árvízkárok megelőzése, a horgászattal összefüggő sportrendezvények szervezése.

Adószám:
18589915-2-10

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"Pisztráng" Szilvásváradi Közhasznú Horgászegyesület

Szervezet adószáma:
18589915-2-10

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
61600025-10005831

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-7744562

A szervezet címe:
3348 Szilvásvárad, Egri utca 14.

Tevékenységi kör:
Horgászegyesület

Tevékenység leírása:
Szilvásvárad a Lovas beruházások révén egyre jobban fejlődik. Szeretnénk a nonprofit egyesületünket újra felvirágoztatni és céljainkat elérni. Az utóbbi években sajnos pénzügyi nehézségek miatt nem tudtuk aktívan és folyamatosan folytatni tevékenységünket. Az egyesület célja a szilvásváradi Szalajka Patak tisztán tartása, a patak és környezetének védelme, medrének tisztítása, környezetének karbantartása, abban halak nevelése, az árvízkárok megelőzése, a horgászattal összefüggő sportrendezvények szervezése. Ezekből a célokból mindig sikerült elérni valamennyit de támogatás hiányában nehéz a dolgunk.

Mire gyűjt:

Adományokat az alábbi célokra várjuk:

- felszereléseink modernizálása

- a patak medrének tisztántartásához szükség van új eszközökre, illetve a régiek karbantartására (pl. a fűnyíró, mellyel a patak menti karbantartást végezzük eléggé elavult, mindig javíttattni kell)

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.