Perem Sziklamászó Egyesület

A Múlt Jelene, A Jövőért

Az Egyesület elsődleges célja az alpin sportok és természetjárás speciális formáinak végzése . Célunk létrehozni egy olyan non-profit szervezetet, amely a sziklamászás népszerűsítését, valamint a mászáshoz szükséges feltételrendszert hivatott biztosítani a sziklamászók számára.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Perem Sziklamászó Egyesület

Honlap:
http://www.peremegyesulet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/peremegyesulet/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=1Qxw4n0TbuM

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
55400273-11026170-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36304063104

A szervezet címe:
,

Tevékenységi kör:
Sportélet támogatása

Tevékenység leírása:
a sziklamászás népszerűsítése, különös tekintettel a fiatalabb korosztályokra, • a nagydédesi és kisdédesi mászóhely karbantartása, • mászóhelyek természetes állapotának megőrzése, • edzések szervezése természetes- és műfalakon, • kül- és belföldi mászóutak szervezése, lebonyolítása, • versenyek, bemutatók szervezése, • információs adatbázis létrehozása /technikai ismeretek, mászó-kalauzok, internetes fórum üzemeltetése. • az egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, az egyesület pártoktól független, és azoknak anyagi támogatást nem nyújtAggtelek Kupa Nemzetközi Sziklamászó Verseny és Hegymászó Találkozó lebonyolítása 9. alkalommal, amelyhez a szervezés már folyamatban van. A Bükk szívében elhelyezkedő Nagydédesi sziklafal karbantartása. 9. éve Perem Boulder Verseny, amely sziklafalon történik, szintén a bükk közelében található kisdédesi sziklafalon. Az egyesületi létszám folyamatos növekedést ért el a népszerűsítésnek köszönhetően

Mire gyűjt:

Az egyesületünk 9. alkalommal rendezi meg az Aggtelek Kupa Sziklamászó Versenyt és Hegymászó találkozót. Ez a verseny a hegymászó sport egyetlen nagyszabású kültéri versenye. Itt mérik össze a magyar és a környező országok sziklamászói a tehetségüket. A kétnapos verseny kiegészül szakmai eszmecserével, ahol bemutathatják az év jelentősebb mászásait és expedícióit, illetve technikai jellegű megbeszélések, továbbképzések is zajlanak. A verseny célja az ún. topmászók részére színvonalas verseny biztosítása, utánpótlás megszervezése illetve a sportágunk népszerűsítése. Egyben rendezvényünk az egyik legjelentősebb regionális programjává emelkedett, így a rendezvény 4 napos eseménnyé növi ki magát. Mindezek mellett rendszeres sziklamászó és falmászó edzéseket szervezünk a gyereknek és a felnőtteknek egyaránt.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.