Pelsőczy Ferenc Alapítvány


A rászoruló gyermekek, idősek, családok lelki, szellemi és anyagi támogatása, csoportosan vagy egyénileg.

Adószám:
18724525-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Pelsőczy Ferenc Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Pelsőczy Ferenc Alapítvány

Szervezet adószáma:
18724525-1-13

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10101391-63318300-01003008

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303049732

A szervezet címe:
2045 Törökbálint, Kerekdomb utca 49.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Tevékenység leírása:

Törökbálinti bármilyen okból hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok és családjaik támogatása szabadidős és oktatáshoz kapcsolódó programok által. Ingyenes nyári táborok szervezése, támogatása. Tanoda jellegű rendszeres foglalkozások a törökbálinti gyermekek részére.

Mire gyűjt:

Csillagtúra nyári napközi tábor. 2022 nyarán tartottuk meg első alkalommal, kétszer egy hetes turnusokban a rászoruló gyermekek részére szervezett Csillagtúra napközi táborunkat. A táborban való részvétel teljesen ingyenes volt mindenki számára. A részt vevő gyermekek és családjaik körében tapasztalt öröm és siker és az azóta is meglévő nagy érdeklődés arra hív bennünket, hogy Csillagtúra táborunkkal hagyományt teremtsünk és minden nyáron megrendezzük. Egy héten keresztül tartalmas, igényes programokat biztosítunk a gyermekek részére. Kirándulás, lovaglás, sport, csoportos fejlesztő játékok stb. Kísérőink, segítőink mindannyian fizetség nélkül végzik a munkájukat és a tábor minden évben teljesen ingyenes lesz a gyermekek részére.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.