Pedagógusok Szakszervezete Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete

Az oktatás mindenkit érint! Ma még diák, holnap szülő, holnapután nagyszülő!

Célunk a Jász-Nagykun-Szolnok megye oktatási ágazatában dolgozók érdekeinek védelme, munka- és életkörülményeinek javítása.

Adószám:
19215422-1-16

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Pedagógusok Szakszervezete Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete

Szervezet rövid neve:
PSZ JNSZ Megyei Szervezete

Szervezet adószáma:
19215422-1-16

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/groups/708429172521047

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11745011-20042031-________

A szervezet telefonszáma:
+36 703389835

A szervezet címe:
5000 Szolnok, Baross Gábor út 20. 3/307.

Tevékenységi kör:
Óvodai oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Szervezetünk minden támogatást megad a tagjainak /és nemcsak tagjainknak/, munkajogi kérdésekben jogi tanácsokat, esetenként képviseletet biztosít. Szervezünk, tárgyalunk, koordinálunk. Ehhez minden eszközt igénybe veszünk!

Mire gyűjt:
Ha úgy érzed, hogy nincs rendben, hogy bárki bemehet helyettesíteni, hogy a tankönyvek "egyentankönyvek", hogy a diákok többet dolgoznak/tanulnak/, mint a felnőttek, hogy embertelenül sok órájuk van, mégsem kapják meg minőségi oktatást, segíts nekünk! Támogass bennünket, hogy elérjük céljainkat! Támogass, hogy a jövő oktatása valóban a gyermekeink jövője legyen! Támogass, hogy vonzó legyen a pedagógus pálya! Támogass, hogy mi is támogathassuk a kollégáinkat, akik szívügyüknek tekintik az oktatást!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.