Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Nincs tanár, nincs jövő!

Közvetlen céljaink: - azonnali, egyszeri béremelést mind a pedagógusoknak, mind a nevelő-oktatómunkát közvetlenül segítőknek (NOKS), - a munkaterhelés csökkentését – a régi, heti 22 óránál nem magasabb kötelező óraszám visszaállítását és azt, hogy - heti 35 óránál több időre ne legyenek beosztható NOKS-munkakörben dolgozók gyermekfelügyeletre. Céljaink közé tartoznak még egyebek mellett: - állítsák vissza a szakképzésben dolgozók közalkalmazotti jogviszonyát! - a közalkalmazotti illetményrendszer 2008 óta változatlan. Rendezzék a közalkalmazotti bértábla illetményeit! - módosítsák a sztrájktörvényt, töröljék el a sztrájk még elégséges szolgáltatásról szóló megállapodáshoz kötését annak érdekében, hogy a közoktatásban is alkalmazható legyen a munkabeszüntetés a nyomásgyakorlás végső eszközeként! - állítsák helyre a szakszervezetekkel történő érdekegyeztetés rendszerét! - valódi szakmai munkát, egyeztetést a nemzeti tanterv ügyében!

Adószám:
19010825-1-42

Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Szervezet rövid neve:
PDSZ

Szervezet adószáma:
19010825-1-42

Honlap:
https://nedolgozzingyen.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pedagogusok.d.szakszervezete/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11713005-20411756-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 302982004

A szervezet címe:
1085 Budapest, Somogyi Béla utca 20.

Tevékenységi kör:
Szakszervezetek

Tevékenység leírása:
Szervezetünk minden energiájával az ágazat érdekeiért dolgozik. Ennek érdekében szervezzük a tiltakozás és az érdekérvényesítés lehetőségeit, így például az ágazati munkabeszüntetéseket. A PDSZ emellett olyan műhely is, ahol különböző szakpolitikai, szakmai kérdésekben is ajánlásokat fogalmaznak meg a kollégáink, tagjaink. A PDSZ és annak alapítványa a munkabeszüntetéseknek köszönhetően anyagi hátrányt szenvedő kollégáknak támogatásokat gyűjt és folyósít. A PDSZ hozta létre és tartja fenn az ágazati érdekérvényesítés egyik legismertebb felületét, a Ne dolgozz ingyen oldalt!

Mire gyűjt:
Kérjük, segítsetek abban, hogy folytathassuk a harcot!, Kérjük, támogassatok bennünket: - hogy képesek legyünk minél több embert elérni a munkabeszüntetetésekkel kapcsolatban! - hogy támogathassuk azokat a kollégáinkat, akik a munkabeszüntetések miatt estek el jövedelemtől! - hogy eseményeket, demonstrációkat szervezhessünk, támogathassunk, hogy cikkeket, filmeket, élő bejelentkezéseket készíthessünk! - hogy eljuttathassuk céljainkat mindenkihez, akit érint! Segíts nekünk, hogy a gyermekeinknek Magyarországon legyen jövőjük!

Jogvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

A sztrájk alapjog! – segítsd a PDSZ-t!

PDSZ

Segíts nekünk, hogy még több embert elérhessünk! Segíts, hogy támogathassuk a sztrájkolókat! A közoktatás megmentéséért küzdő PDSZ a sztrájkmozgalom katalizátora: együtt a jövőért!


Adománygyűjtés indult: 2022.10.21.
Összeg: 1.829.608 Ft
Támogatók száma: 161
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.