Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete

„Istennek dicsőség, egymásnak segítség”

25 bajtársammal a szabadidőnket feláldozva 2017 óta segítjük a város és a környező települések tűzoltó, mentő és katasztrófavédelmi szervezeteit. A tényleges beavatkozások mellett, célunk, hogy a gyermekekkel és az ifjúsággal megismertessük ezt a csodálatos hivatást. Folyamatosan látogatjuk az iskolákat és veszünk részt gyermekrendezvényeken, hogy a gyerekeket minél több információval lássunk el, hisz a felkészültség, az életüket mentheti meg. Hisszük, hogy a játékosan informatív előadásokat, egy esetleges krízishelyzet esetén, életmentő cselekedetre tudják váltani. A kisebb korosztály számára egy aktív állományból visszavonult Meseautóvá átalakult tűzoltóautó nyújt szórakozást. Az ifjak esetében elsődleges célunk egy olyan csapat megalapítása, ahol gyakorlati képzések színesítik az elméleti felkészítést. Ahogy eddig, ezután sem várunk fizetséget a munkánkért, de védelmi eszközeink és tevékenységünk rendkívül költségesek, amit csak támogatásokból tudunk fenntartani.

Adószám:
18945322-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete

Szervezet adószáma:
18945322-1-13

Honlap:
https://keszenletituzoltosag.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pecelkote/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCZLr2CJ9MzS7b0iAWK3zHNQ?view_as=subscriber

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11703051-21455113-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 702046554

A szervezet címe:
2119 Pécel, Wesselényi utca 47.

Tevékenységi kör:
Tûzoltás, egyéb katasztrófaelhárítás támogatása

Tevékenység leírása:
Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete 2017 óta működő szervezetünk eleinte 10 taggal indult, ami mára már 26 állandó tagot számlál. Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezetként is térítésmentesen, szabadidőnkben látunk el szolgálatot. Küldetésünk a tűzmegelőzés, tűzvédelmi kárelhárítási és mentési feladatok ellátása, továbbá működésünk fontos része az ifjúság nevelése és hagyományok ápolása. Pécelen és vonzáskörzetében teljesítünk szolgálatot, de szeretnénk, ha tevékenységünk kiterjedhetne Budapest legtöbb kerületére is, melyhez további leendő tagjainkat várjuk szeretettel, toborzásaink folyamatosak. Önkénteseink között dolgozik hivatásos mentős, orvos, nővér, katona, rendőr, sőt tűzoltó is és még sokan mások, akik idejüket nem sajnálva nyújtanak segítséget bajbajutottaknak.Nyugállományú tűzoltó vagy katona tagjaink sok éves szakmai tapasztalataikkal és személyes jelenlétükkel segítik mindennapi munkánkat és támogatják szakmai fejlődésünket. Rendszeresen veszünk részt rendezvényeken, falunapokon vagy összejöveteleken. Vállalunk tűzoltó és mentős bemutatókat, események biztosítását, munkavédelmi oktatást, favágását, tűzijáték üzemeltetés, biztosítását, légi felvétel készítést, valamint szivattyúzást és medencetöltést. Büszkék vagyunk, hogy immáron rendelkezünk egy vidám tűzoltóautóval is, mellyel a gyermekeket szoktuk meglepni. Meseautónk is adományokból készült el és örömmel veszünk részt vele bemutatókon, mindig óriási sikerrel. A segítségnyújtás mellet hitvallásunk, hogy tanítsunk, oktassunk, motiváljunk a közös összefogásra, felhívjuk a figyelmet a prevencióra és megszerettessük, megismertessük ezeket a gyönyörű, de nagyon nehéz szakmákat.

Mire gyűjt:
Egyesületünk teljes mértékben önfinanszírozó illetve a felkínált támogatásokból tartja fent magát. A pályázat elnyerésével lehetőségünk lenne minden tagunk felszerelésének megvásárlására, a mentési eszközök beszerzésére illetve a fecskendő teljes mértékű felszerelésére, felújítására illetve fenntartására, melynek következtében folyamatosan szolgálatokat tudnánk ellátni. A saját erőforrásaink végesek, a támogatások esetiek és kiszámíthatatlan mértékűek, ezáltal a tervezhetőség teljességgel elmarad. Mi hosszútávú, megbízható segítség szeretnénk mindazoknak lenni, kik másra nem számíthatnak. Jelen pályázat elnyerésével egy olyan biztos alapot teremthetnénk közösen meg, melyre tovább építkezve példát statuálhatnánk a következő generációknak, hogy civil állampolgárként igenis tehetnek a biztonságos közösségért. Toborzási kampánytervünk a közeljövőre időzített, szeretnénk ezt már olyan feltételekkel meghirdetni, hogy minél többek számára legyen vonzó.

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Ismerj meg minket

  1%-os nyilatkozat

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Legyél te is Hős ments életet adód 1% - ával

Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesülete

Segítenél egy szervezetnek, de még nem döntötted el kinek? Támogasd adód 1%-ával a Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltóságot! Fogjunk hát össze, egy jó ügy érdekében!


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18945322-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.