Patriot Sport Egyesület


Céljaink között szerepel szabadidős vízisport lehetőségek minél magasabb színvonalon való biztosítása; nyáron táborok szervezése gyerekek számára, ahol a vízi életmód sajátosságait ismerhetik meg.Egy éve részt veszünk a Balatonon a Balatoni Vízirendészeti Kapitánysággal közösen, a vízimentésben is. Eszközeinket szeretnénk korszerűbbekre cserélni, illetve újakat beszerezni.

Adószám:
18774207-1-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Patriot Sport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Patriot SE.

Szervezet adószáma:
18774207-1-14

Honlap:
http://www.yacht-sail.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/yachtsail.hu/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=5SLKRiVqit0

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403923-39215077-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-30-9299413

A szervezet címe:
8600 Siófok, Aradi vértanúk útja 65.

Tevékenységi kör:
Sportélet támogatása

Tevékenység leírása:

A Patriot S.E. Siófokon működő vitorlás és kajak-kenu sportegyesület. Egyesületünk 2001-ben alakult, elsősorban, mint kedvtelési és túrázási célú vitorlás egyesület. Eszközparkunk kezdetben 2-3 vitorlás kishajóból állt. Tagjaink inkább a vitorlázást kedvelő baráti körből kerültek ki. A működésünk során úgy alakult, hogy elkezdtünk gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozni és igen leromlott állapotú és mások számára használhatatlan vitorlás csónakokat (Optimist, Kalóz) beszerezni. Ezeket nagyrészt házilagosan hoztuk használható állapotba és mostanra eljutottunk oda, hogy minden évben nyári napközis és bentlakásos táborokat rendezünk. Ahhoz, hogy az igényeknek meg tudjunk felelni, eszközeinket fejleszteni kell. Szeretnénk beszerezni néhány korszerűbb vitorlást a gyerekek részére, és mentőmotoros hajónkat korszerűbbre cserélni. Táborainkról az évek során több média is beszámolt. A kezdeményezésünk nagy sikert aratott Siófokon, mert egy új színfolt jelent meg a Sió-csatornán. Az elmúlt években gyerekek százai tanultak meg vitorlázni, kajakozni, kenuzni foglalkozásainkon. 2017-ben megállapodást kötöttünk a Balatoni Vízirendészeti Kaptánysággal vízimentési feladatok ellátására. Ebben az idöszakban 15 embert mentettünk ki a tóból és egy nek nyűjtottunk segítséget a parton. Nagyjából 300 esetben figyelmeztettük a strandolókat, illetve tartottunk rögtönzött, vagy szervezett prevenciós előadást.

Mire gyűjt:

Eszközeinket szeretnénk korszerűbbekre cserélni, illetve újakat beszerezni. Elsősorban 15-20db tengeri kajak; egy 20+2, illetve 1-2db 10+2 személyes sárkányhajó és 10-15db vitorlás kishajó beszerzése szerepel terveink között. Szeretnénk az egyik mentőhajónkat újabbra cserélni.

Ehhez várjuk az adó 1%-ának felajánlását illetve Egyéb támogatók jelentkezését is köszönettel elfogadjuk!

Köszönjük


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.