Papírsárkány Gyermekalapítvány

Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Segíts Te is minél több gyermek arcára mosolyt csalni!

Gyermekalapítványunk egy baráti társaságként hoztuk létre azzal a céllal, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek és családok életébe csempésszünk egy kis boldogságot programjaink és adományaink által. Fő tevékenységeink között szerepel a Fővárosi Gyermekvédelmi Intézményekkel szorosan együttműködve a gondozottak számára fejlesztő, szórakoztató programok szervezése és a lakásotthonok állapotának javítása, a tartósan, vagy váratlan esemény miatt segítségre szorulók támogatása. Célkitűzéseink között szerepel a társadalmi felelősségvállalási programok szervezése, hogy felhívjuk a figyelmet a törődésre és odafigyelésre a mai rohanó világban.

Adószám:
19251345-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Papírsárkány Gyermekalapítvány

Szervezet adószáma:
19251345-1-13

Honlap:
http://www.papirsarkanyalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/papirsarkany.alapitvany.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11703006-25970515-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 706220057

A szervezet címe:
2143 Kistarcsa, Borostyán utca 13.

Tevékenységi kör:
Rászorult egyének támogatása

Tevékenység leírása:
Tevékenységünk, céljaink: - A Fővárosi Gyermekvédelmi Intézményekben és átmeneti otthonokban élő gyermekek támogatása, segítése és mentor programok szervezése - Tartósan vagy váratlan esemény miatt segítségre szorulók elsősorban gyermekek támogatása - Egészségügyi vagy szociális állapotuk miatt hátrányba került személyek segítése - Rászorulók részére anyagi, tárgyi javak osztása életminőség javítása céljából - Társadalmi felelősségvállalás programok szervezése

Mire gyűjt:
A gyermekek fejlesztése elsődleges feladataink közé tartozik, készségfejlesztő, terápiás - és mentorprogramjainkhoz keressük fő támogatóinkat, akik hozzájárulásával a programjainkhoz szükséges eszközöket, oktatókat, terápiás programok belépőit, étkeztetést és utaztatást tudjuk finanszírozni. Jelenlegi kampányunkkal a Spirit Learning terápiás lovas táborának finanszírozására keresünk támogatókat. „Az állatokkal való interakció sokféleképpen befolyásolja a gyermekek fejlődését. Segít a döntéshozatal, a következetesség, az összetett érzelmek és a non-verbális kommunikáció megtanításában, fejlesztésében.” – Spirit Learning A Spirit Learning felajánlásából 8 gyermek tavasszal részt vehetett az első terápiás programon, melynek keretén belül nemcsak elméleti tudást szerezhettek a lovakról, hanem leküzdve félelmüket az ismeretlennel szemben végül minden gyerkőc nyeregbe pattant. Célunk, hogy idén még legalább 4 alkalommal kalauzolhassuk el a gyermekeket ebbe a csodálatos környezetbe, kérjük támogasson minket, hogy megvalósíthassuk. A 4 alkalom során 32 gyermeket tudunk eljuttatni a Bogyó tanyára, az érdeklődő gyerekek az „Én és a lovam” rajzpályázaton keresztül jelentkezhetnek. Tegyünk együtt a gyermekekért!


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.