Papírsárkány Gyermekalapítvány

Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Segíts Te is minél több gyermek arcára mosolyt csalni!

Gyermekalapítványunk egy baráti társaságként hoztuk létre azzal a céllal, hogy boldogságot és szeretetet csempészhessünk olyan gyerekek életébe, akik intézményekben élnek, vagy az otthoni körülmények nem teszik lehetővé, hogy megfelelő iránymutatást kapjanak. Hiszünk benne, hogy mentorálással, tanítással az éppen felnőtt életüket kezdő gyerekek gondolkodását is pozitív irányba fordíthatjuk.

Adószám:
19251345-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Papírsárkány Gyermekalapítvány

Szervezet rövid neve:
Papírsárkány

Szervezet adószáma:
19251345-1-13

Honlap:
http://www.papirsarkanyalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/papirsarkany.alapitvany.hu

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@papirsarkanyalapitvany5639

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11703006-25970515-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 304854776

A szervezet címe:
2143 Kistarcsa, Borostyán utca 13.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Egy olyan programsorozat kidolgozására vállalkoztunk, melynek során valódi változást hozhatunk a célcsoportunk életébe, valamint folyamatosan nyomon követhetjük fejlődésüket. A pályaválasztási, életvezetési mentorprogramok, lovakkal és kutyákkal végzett terápiás jellegű és a természet iránt érzékenyítő foglalkozások az általunk támogatott gyermekeket és családokat segítő otthonokban korábban nem voltak ismeretesek. Az első közös programjaink után megfogalmazódott mind a gyermekekben, mind pedig nevelőikben az igény a hosszútávú együttműködésre. Elhivatottan fejlesztjük a kezdeményezésünket és reményeink szerint a következő években még több szakmai, terápiás és életvezetési tanácsadóval működhetünk együtt. Ezen felül az alapítvány egy mentor program tökéletesítésén fáradozik, melynek keretein belül a gyermekotthonban élő gyerekek megismerhetik a különböző szakmákat, útmutatást kapnak, hogyan indulhatnak el egy sikeres karrier felé, és milyen tanulmányok, végzettség szükséges a szakma elsajátításához. 

Mire gyűjt:

Segíts nekünk, hogy minél több állami gondozásban élő gyerekhez eljuthassunk és gondolkodásukat pozitív irányba fordíthassuk, amíg nem késő. Adományoddal hozzájárulsz, hogy egyre több gyereknek lehessen Papírsárkány mentorja, aki végigkíséri az élet kihívásokkal teli útján.

Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Mentort minden állami gondozottnak. A jövőt te is formálod!

Papírsárkány

Adód 1%-ának felajánlásával most Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minden állami gondozott gyereknek lehessen Papírsárkány mentora.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
19251345-1-13
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mentort az állami gondozásban élő gyerekeknek!

Papírsárkány

Mindent megteszünk, hogy támogassuk és elkísérjük a család nélkül felnövő gyermekeket felnőtté válásuk rögös útján. Légy te is részese történetünknek :)

100% 320.000 Ft összegyűlt
320.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.