Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány

Nagy lépés kis cipőben

Az Alapítvány elsődleges és tartós közérdekű célja, hogy működésével támogatást tudjon nyújtani az óvodás korú gyermekek mozgásához, képességeinek fejlesztéséhez, sportolásához, utánpótlás neveléshez.

Adószám:
18211999-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány

Szervezet adószáma:
18211999-1-41

Honlap:
http://ovi-sport.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ovisportkha/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC56b0r4lbRYX-x5xc91UK5w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11712004-20342087-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-3984693

A szervezet címe:
1122 Budapest, Tóth Lőrinc utca 13.

Tevékenységi kör:
Közegészségügy, egészségnevelés

Tevékenység leírása:

Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítványt Buzánszky Jenő, a Nemzet Sportolója, a legendás Aranycsapat jobbhátvédje alapította 2011-ben. Az Alapítvány az Ovi-Sport Program megvalósításával igyekszik elérni elsődleges céljait. Ennek keretén belül biztosítjuk az óvodapedagógusoknak szóló képzésünket, amely kiterjed a látássérült és mozgáskorlátozott gyermekek speciális foglalkozást igénylő képzéseinek oktatására is. Ez jelentős segítséget nyújt a gyerekek rehabilitációjához, beilleszkedéséhez. A Program esélyegyenlőséget teremt minden óvodás számára a sportok terén a szülők társadalmi hovatartozásától és anyagi helyzetétől függetlenül.

A Program megvalósításának elengedhetetlen feltétele a mini multifunkcionális pályák kiépítése, mely a szakszerű oktatáshoz alkalmas környezetet biztosít. Az Alapítvány a Program támogatásával tehát a Pályák kiépítését is támogatni kívánja. A mozgásban gazdag, egészséges életmód kialakítását, utánpótlás nevelést megvalósító Program megvalósulásához a Pálya olyan alapot teremt, amely képes megreformálni a jelenlegi, kényszer-szülte óvodai gyakorlatot, hogy a gyerekek mozgásigényét a legtöbb intézményben zárt térben és szűkre szabott kis termekben kénytelenek levezetni.

Az Ovi-Sport Pálya és az Ovi-Sport Program 2013-ban hatalmas elismerésben részesült. Elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, melyet a Parlamentben vehetett át Buzánszky Jenő. A Program a Nagydíj mellett különdíjban is részesült, a 2013-as év Innovációért Nívódíját is kiérdemelte. A 2015-ben Buzánszky Jenő emlékére saját CD-t adtunk ki.

Mire gyűjt:

Az elmúlt 7 évben összesen 275 óvodában sikerült gyökeres változást elérnünk az óvodai mozgásfejlesztésben az Ovi-Sport Program által.

Kérjük, támogatásával segítsen, hogy idén is minél több hazai, illetve határon túli magyar óvodába juttathassuk el a Pálya-Eszközök-Óvodapedagógusi képzés hármasából álló programunkat!

További információ: http://ovi-sport.hu/

Jogállás:
Közhasznú

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Nagy lépés kis cipőben!

Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány

Az Ovi-Sport Program országos megvalósításával célunk, hogy a gyermekek már óvodás korukban megismerjék a mozgás örömét, annak érdekében, hogy felnőtt korukban is a mindennapjaik részét képezze!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18211999-1-41
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.