Ötszázalék Egyesület

Azért vagyunk, hogy útmutatót adjunk neked a tudatos élethez

Az Egyesület a tudatos életmód minden területén (oktatás, nevelés, kultúra, életvitel, természet- és környezetvédelem) munkálkodik. Az Egyesület célja a nemzeti és nemzetközi információ- és tapasztalatcsere platformjának megteremtése és ezek továbbadása.

Adószám:
18904806-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Ötszázalék Egyesület

Szervezet rövid neve:
Tudatos ötszázalék

Szervezet adószáma:
18904806-1-06

Honlap:
https://otszazalek.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/otszazalek/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10070028-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 204664711

A szervezet címe:
6722 Szeged, Török utca 8.

Tevékenységi kör:
Belföldi és külföldi magyar kulturális kapcsolatok

Tevékenység leírása:
Előadásokat, képzéseket szervezünk a magyar emberek tudatossági szintjének növelése érdekében. A mostani kapmányunk által szeretnénk gyermek táboroztatását is elvállalni. Alapszabály szerint: a) A tudatos és fenntartható fejlődés (intra- és interperszonális, közösségi szinten egyaránt) terjesztése minden körben (elsősorban ifjúság körében) különböző rendezvények, táborok, konferenciák, oktatási programok, előadások, összejövetelek, kirándulások szervezésével. c) Nemzeti és nemzetközi mobilitási és szakmai programok szervezése. d) Nemzetközi kapcsolatok kialakítása és fejlesztése jelen Alapszabályban rögzített tevékenységekhez kapcsolódóan.

Mire gyűjt:
Mélyszegénységben élő, erdélyi szórványgyermekek számára szeretnénk egy egyhetes tábort szervezni. A gyermekek a járványhelyzet miatt otthon kellett maradjanak, így nem jutottak sem napi rendszeres étkezéshez, sem szerető és biztonságos közeghez. Az adomány teljes költsége a tábor megvalósításához lesz felhasználva. - Kb. 70 fő napi háromszori étkeztetése, - Szászrégen mellé, Magyarfülpösre való utazás Budapestről - néhány játék megvásárlása - a kampány költségeinek fedezése A táboroztatók olyan magyarországi fiatalokból állnak, akik korábban éveken keresztül táboroztattak szintén erdélyi hátrányos helyzetű gyermekeket. A táboroztatók pénz nem kapnak, csupán a segítő szándék és a Jóisten szeretete hajtja őket. A tábor és az adománygyűjtés a helyi Szivárvány Alapítvánnyal közösen kerül megrendezésre. http://www.szivarvany.ro/


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.