Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány

STEP - látható segítség a gyermekekért!

Hisszük, hogy az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány STEP Programjával segíteni tudunk a gyermekkel élő, halmozottan hátrányos helyzetű családokon. Bizonyosak vagyunk benne, hogy az általunk kidolgozott rendszer az állami segítségnyújtás mellett további lehetőséget biztosít a családok felemelkedésére, mindennapjaik jobbá tételére. Azért dolgozunk, hogy „hogy a tehetség, a szorgalom, a tudás, a szolidaritás, a közösségben rejlő értékek kibontakozhassanak és hozzájáruljanak egy élhetőbb és humánusabb környezet kialakításához“.

Adószám:
18146705-2-14

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány

Szervezet adószáma:
18146705-2-14

Honlap:
http://www.oszintemosoly.eu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/stepcard.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403947-50526678-75881004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302155096

A szervezet címe:
8700 Marcali, Munkácsy út 7

Tevékenységi kör:
Helyi, megyei nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Tevékenység leírása:

Gyermekkel élő, hátrányos helyzetű családok megsegítése vásárlói kártya rendszerrel, amellyel folyamatosan kedvezménnyel vásárolhatnak több száz üzletben. Így havi kiadásaik jelentősen csökkennek Ezen felül tevékenységünk az alábbiakban nyilvánul meg: - adományosztások - kirándulások szervezése, lebonyolítása - eseti támogatások - jótékonysági koncertek lebonyolítása, pl. tűzkárosultak javára - egész napos rendezvények kulturális programokkal - ajándékosztás - tehetséggondozó kurzusok támogatása - együttműködő Önkormányzatok támogatása - előadások a következő témakörökben: egészséges életmód, életviteli tanácsadás, tudatos pénzhasználat.

Mire gyűjt:

STEP - Segítsük, Támogassuk Egymást Programunkat szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni, és az egész országra kiterjeszteni. Célunk, hogy az országos szint elérésével hozzávetőlegesen 30.000, gyermekkel élő, rászoruló család részesülhessen a folyamatos támogatásban.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Bankkártyás
adománygyűjtés

Őszinte Mosollyal a Gyermekekért

Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány

Az Alapítvány legfőbb tevékenysége a gyermekkel élő hátrányos helyzetű családok segítése. Az adományok eljuttatásához nagy szükségünk van egy mikrobuszra, ehhez TE IS KELLESZ!


Adománygyűjtés indult: 2018.08.21.
Összeg: 115.600 Ft
Támogatók száma: 19
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Adjunk össze 300 cipőre valót!

Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány

A gyermekotthonban élő gyermekek többsége levetett cipőkben jár. Ne engedjük őket lyukas cipőben járni! Cipőket szeretnénk vásárolni. Újat, szépet, nem lyukasat, nem levetettet! Segítesz?

92% 156.500 Ft összegyűlt
170.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% látható segítség a gyermekekért!

Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány

A gyermekszegénység visszaszorításán dolgozva jelenleg 2105 szegénységben élő gyermekes családnak biztosítunk folyamatos támogatást. Adója 1%-val hozzájárul, hogy még több családon, gyermeken segíthessünk!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18146705-2-14
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.