ÖSSZEFOGÁS A BÜDI ROMÁKÉRT TISZAVASVÁRI EGYESÜLET

Segíts, hogy segíthessünk!

Tiszavasváriban élő cigány és nem cigány polgárok kapcsolatainak javítása. Különböző intézményekkel szervezetekkel való kapcsolattartás. A romák felzárkóztatásának esélyegyenlőségének előmozdítása. A cigány kultúra megmentése. A roma fiatalok sportolási szórakozási lehetőségeinek megteremtése.

Adószám:
18288834-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ÖSSZEFOGÁS A BÜDI ROMÁKÉRT TISZAVASVÁRI EGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18288834-1-15

Honlap:
http://Folyamatban

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/osszefogas.bud/?fref=ts

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC79MTz8myFUjHMgT6RIMMFw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
68700016-10149113-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-70-3889816

A szervezet címe:
4440 Tiszavasvári, Bethlen G. út 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb jogvédelem

Tevékenység leírása:
Nagyon erős jogvédő tevékenység. Tiszavasvári Bűdi Roma telepén kb. 200 család él. A helyi közügyek, közös problémák megoldása kapcsán közösségszervező tevékenység végzése, melynek célja a telepet ellepő szeméthalmazok megszüntetése, a közmunkásokat érintő ügyek egyeztetése a hivatallal, szociális- és jogvédelmi tevékenység annak érdekében, hogy a nincstelenek ne maradjanak áram vagy tüzelő nélkül télvíz idejére. Sportnapok szervezése. Gyermekfoglalkozások szervezése. Adományok tovább osztása, ami 2016-ban más fordulatot vett. Augusztus 01-től van közösségszervezőnk, akinek a segédletével erőseb, nehezebb célokat tűztük ki magunk elé.

Mire gyűjt:

Tisztelt leendő támogatónk!
Tiszavasvári önkormányzata a helyi rászorulóknak kb. 10.000 forint rendkívüli települési támogatást nyújt tűzifára. Ezt sem kaphatja meg az a család, amelyik már felvette ezt a fajta támogatást, vagy tavaly nem számolt el vele. Az érpataki modell megvalósítói a helyi cigányokon akarnak példát statuálni, zéró tolerancia mellett! Elítéljük azokat az embereket, akik üzleti- vagy egyéb haszonszerzési célból követnek el bűncselekményeket, de aggódunk azokért a nincstelen, jogfosztott, közmunkás béréből 33-50% levonással küszködő családapákért, akik vagy falopásra fognak kényszerülni, vagy az uzsorás markába fognak kerülni! Nekik gyűjtünk pénzt fára, hogy elkerülhessék a bajt és családjaik körében ünnepelhessenek!
https://www.facebook.com/osszefogas.bud/?fref=ts

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Tűzifát a szív melegével!

ÖSSZEFOGÁS A BÜDI ROMÁKÉRT TISZAVASVÁRI EGYESÜLET

100% 300.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.