"ORVOSI SEGÍTSÉG AHOL KELL" Alapítvány

Orvosi segítség, ahol kell!

A MEDSPOT Alapítvány nevének ihletője missziónk: Medicine on the spot – ”Orvosi segítség, ahol kell”. Elsősorban olyan embertársaink számára szeretnénk kedvezményes, indokolt esetben akár ingyenes egészségügyi ellátást, segítséget nyújtani, akik egyéni orvosi-mentálhigiénés megközelítést igényelnek (pl. sajátos nevelési és ellátási igényű, elsősorban autista gyermekek), vagy akik valamilyen oknál fogva kiszorultak a közösségi ellátórendszerből, vagy csak nagy nehézségek árán tudnák elérni annak szolgáltatásait.

Adószám:
18903379-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"ORVOSI SEGÍTSÉG AHOL KELL" Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MedSpot Alapítvány

Szervezet adószáma:
18903379-1-42

Honlap:
http://www.medspot.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/medspotalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCsS2pB-20ID-8Sjtg2OGmmw?fbclid=IwAR3tK2EQe-56nMm403DOviRr-TaoPrn5whkJj-hts5GN70HUak1Z2ZMA9Gc

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10068182-________

A szervezet telefonszáma:
+36 306361123

A szervezet címe:
1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 81.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:

Az alapítvány működését olyan szakemberek (orvosok, pszichológusok és egyéb egészségügyi dolgozók) segítik, akik rendelkeznek az ehhez megfelelő tudással és fontosnak tartják, hogy ezek az emberek is egyenrangúan részesülhessenek a szükséges ellátásból, a nekik járó egyedi megközelítéssel. Az egészségügyi ellátásban partnerintézményünk a Panoráma Medical Center. A sajátos nevelési igényű (pl. autista) gyermekek egészségügyi ellátása, vizsgálata sokkal nehezebb, egyedi szakmai tudást és személyre szabott megközelítést és odafigyelést igényel. A mindenkit egyenlően megillető tiszteletet, alapvető emberi méltóságot és (szigorú) magas színvonalú, korrekt szakmai elvárásokat szem előtt tartva kezeljük a hozzánk forduló pácienseket.

Mire gyűjt:

2018-as projektünkön az Autistic Art Alapítvánnyal együtt dolgozunk. Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány az Autista Lakóotthonokért azzal a szándékkal jött létre 2006 szeptemberében, hogy az autizmussal élők számára segítsen emberi élethez méltó körülményeket teremteni életük folyamán.
Szülői kezdeményezéssel, civil fenntartású lakóotthonokat hoztak létre, ahol élhetnek és dolgozhatnak az autizmussal élő fiatalok.
A Medspot Alapítvány arra vállalkozott, hogy vállalja a tatai lakóotthonban élő fiatalok orvosi ellátását.

Ehhez szeretnénk igénybevenni egy terápiás, segítő kutyát, Fricit! 

Először is az ő megvásárlására és terápiás célra való kiképzésére gyűjtünk!

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Egészségügyi felszerelések ukrajnai belső menekültek részére

MedSpot Alapítvány

A MedSpot önkéntes orvosai az ukrajnai háborús övezetből Kárpátaljára érkezett belső menekültek ellátásában vesz részt. Gyógyszerekre, kötszerekre gyűjtünk, amelyekkel segíthetünk.

85% 685.000 Ft összegyűlt
800.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Arctalan Hősök - Segítsünk együtt!

MedSpot Alapítvány

Segítsd az Arctalan Hősök kampányt, hogy bírják a terhet az egészségügyi dolgozók, akik sokszor családjuktól távol, a koronavírus-járvány első vonalában küzdenek értünk.

59% 888.500 Ft összegyűlt
1.500.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Frici és a bátorság

MedSpot Alapítvány

Emlékszel, mennyire izgultál gyerekként az orvosi vizsgálatok előtt? Talán ez még most is így van?! Gondolj bele milyen nehéz ez egy fogyatékkal élő fiatalnak... Támogass minket, hogy megvásárolhassuk Fricit...

104% 470.000 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.