Országos Gyermek & Ifjúságsegítő Egyesület

Legyetek jók ha tudtok...a többi nem számít

Az egyesület célja, hogy segítse a gyermekeket és az ifjúságot abban, hogy lelki egészségüket megőrizhessék, képességeiket fejleszthessék, autonómiájukat és önállóságukat egészséges és társadalmilag elfogadott módon alakíthassák ki; elősegítse a gyermekek és a fiatalok esélyegyenlőségét és jólétét; biztosítsa a gyermekek és fiatalok körében a tehetségkutatást, hozzájáruljon az egészségmegőrzéshez és a betegségmegelőzéshez, elsősorban sporttevékenység szervezésével; saját vagy általa üzemeltetett sportközpontot hozzon létre; saját vagy általa üzemeltetett szabadidőközpontot hozzon létre; hozzájáruljon a fiatalok mentálhigiénés egészségéhez és ahhoz, hogy elutasítsák az alkoholfogyasztást és a droghasználatot; hozzájáruljon a bűnmegelőzéshez, fellépjen a gyermekek és fiatalok ellen elkövetett deviáns és erőszakos magatartásokkal, bűncselekményekkel szemben, a fentiek megvalósulásához szükséges önkéntesek toborzása, koordinálása, ezen célkorosztállyal foglalkozó szakemberekkel és kórházakkal való együttműködés, a szakismeretekre fókuszáló rendezvények szervezése.

Adószám:
19286536-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Országos Gyermek & Ifjúságsegítő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Gyermeksegítő

Szervezet adószáma:
19286536-1-41

Honlap:
http://gyermeksegito.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyermeksegito

Youtube oldal:
https://studio.youtube.com/channel/UCp3IDD_HVNiI-vYdLPCZCwg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700457-72368185-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 304062516

A szervezet címe:
1042 Budapest, Virág utca 33/B.

Tevékenységi kör:
Általános nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Tevékenység leírása:
a beteg gyermekek és családjaik támogatása anyagilag és mentálhigiénés segítség nyújtásával, a rászoruló családok, gyermekek támogatása, adománygyűjtési célzattal rendezvények szervezése, nevelési célzattal előadások szervezése, oktatási célzatú tanfolyamok, szakkörök szervezése, a tehetséges fiatalok menedzselése és támogatása, bűnmegelőzési célzatú bűnmegelőzési programok, börtönlátogatások szervezése, sportrendezvények szervezése, kulturális rendezvények szervezése, szabadidős rendezvények szervezése, meghatározott projektek esetében adománygyűjtések, rászoruló gyermekek üdültetésének megszervezése.

Mire gyűjt:
Az egyesületünk az orosz - ukrán konfliktus második napján elindłtotta az S.O.S. Ukrajna humanitárius misszióját. A folyamatos adomány gyűjtésünk rendkívül sikeres, Magyarországon és külföldön is, csatlakoztak az egyesületi segélyakcióhoz, Svájcból, és Ausztriából is. Az adományokat az ukrajnai Nagyszőlősre szállítjuk. Az adományok szállításához gyűjtünk pénzadományt. A szállítási kapacitásunk véges, teherautó bérléshez és az üzemanyagra pénzre van szükségünk. Eddig egy osztrák adomány begyűjtésen és két ukrajnai adományszállításon vagyunk túl.

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: S.O.S. Ukrajna


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.