Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület

Összefogás - egy könnyed, modern, idegrendszert segítő módszerért

Az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület víziója egy olyan szakmai közösség megteremtése és fenntartása, mely egyaránt szolgálja a szakemberek és a hozzájuk fordulók érdekeit. Kiemelt projektünk, egyben küldetésünk annak megszervezése, hogy anyagi lehetőségtől függetlenül, minél több gyermeknek legyen lehetősége igénybe venni a fejlesztő tréningeket.

Adószám:
19137999-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület

Szervezet rövid neve:
Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület

Szervezet adószáma:
19137999-1-13

Honlap:
https://www.neurofeedbackegyesulet.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/neurofeedbackegyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200144-18561483-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 304642680

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Major utca 17.

Tevékenységi kör:
Mentálhigiéné

Tevékenység leírása:
Tevékenységünk egyrészt az országban szakmai végzettséggel rendelkező neurofeedback trénerek tudását gyarapítani, másrészt a lakosságot informálni egy, már Magyarországon is elérhető, modern idegrendszeri fejlesztési lehetőségről (elsődleges célcsoport az ADHD, autizmus, problémakörében érintett lakosság). E célok érdekében rendszeresn szervezünk szakmai találkozókat és nyilvános konferenciákat. Néhány éve Etikai Bizottságot állíotttunk fel, így már lehetőség van szakmai, etikai bejelentések megtételére is. Ezzel a szakma minőségi színvonát szeretnénk emelni és fenntartani, hitelességét erősíteni. Szervezetünk érdekvédelmi feladatot vállal minden érintett fél részére, legyen az érdeklődő kliens, gyakorló tréner, vagy képző / forgalmazó intézmény. Bizalommal fordulhatnak hozzánk bármilyen kérdéssel, ami a bio- és neurofeedback területét érinti. Terveink a következő évekre a módszertanok népszerűsítésén túl, hogy olyan gyermekek számára is elérhetővé tegyük a fejlesztő módszert, akik a támogatásunk hiányában nem jutnának fejlesztéshez.

Mire gyűjt:
Az Adjukössze.hu jelen kampányából befolyt pénzt egy olyan pénzügyi ALAP-ba gyűjtjük, melyből finanszírozhatóvá válik rászoruló ADHDS, figyelemzavaros vagy akár autista gyermekek idegrendszeri fejlesztésének lehetősége is.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.