Őrláng a Fiatalokért Közhasznú Egyesület

Légy Résen!

Az adománygyűjtés célja a 944. Szent Borbála Cserkészcsapat nyári táborának támogatása. Sokaknak egyre kevesebb lehetősége van természetközeli csapatépítő élményeket szerezni. Számos programunk mellett (heti őrsi gyűlések, portyák, túrák, falutakarítás stb.) minden évben 10 napot az erdőben töltünk, hogy továbbra is életre szóló élményéket nyújthassunk a fiataloknak. Kiszakadva a technológiából, a természetadta lehetőségekre, illetve saját készségeinkre támaszkodva közösen építjük fel tábori építményeinket. “Próbáljátok meg úgy itthagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok." Bi-Pi

Adószám:
18714258-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Őrláng a Fiatalokért Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
944. Szent Borbála Cserkészcsapat

Szervezet adószáma:
18714258-1-13

Honlap:
http://944.cserkesz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/944sztbcs/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/sztb944

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742245-20062826-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 305175479

A szervezet címe:
2084 Pilisszentiván, Jóreménység utca 5.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Csapatunk 30 éve dolgozik azon, hogy az új generációkat környezettudatosságra, hazaszeretetre, mások elfogadására, és a keresztény értékrendre nevelje. Mindezt olyan keretek között, ahol fiatal és idős egyként tanulva válhat jobb emberré. A nyári táborok 10 napja alatt a gyerekek megtanulnak önállóan, de csapatban dolgozni és játszani: sátrat állítani, asztalt, konyhát, zuhanyzót, táborkaput, kerítést építeni, tábortüzet rakni, főzni, és rendet tartani. Természetesen ez nem csak a munkáról szól, vezetőink mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek az első naptól kezdve játékos keretek között kiélhessék kreativitásukat, jól érezzék magukat, és igazi csapattá kovácsolódjanak. 4. Cserkésztörvény: A cserkész minden cserkészt testvérének tekint.

Mire gyűjt:
30 éves működésünk alatt csapatunk sikeresen biztosította anyagi hátterünket magán illetve önkormányzati segítséggel. Mindig arra törekedtünk, hogy táborunk megfizethető legyen, illetve kedvezményeket, támogatásokat biztosítsunk a hátrányos helyzetű illetve nagycsaládos cserkésztestvéreinknek. Felajánlásaikat a következőkre költjük: - Táborunk és egész éves ingyenes programjaink finanszírozása - Elhasználódott sátrak, ponyvák cseréje - Kedvezmények a hátrányosabb helyzetű cserkésztestvéreinknek - Csapatotthonunk karbantartása

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.