Nyitott Ház Közhasznú Alapítvány

Egy kis kovász az egész kenyeret megkeleszt!

Célunk egy olyan központ létrehozása, ahol a fiatalok illetve családjaik meglátogathatnak minket, szabadidejüket családi hangulatban itt tölthetik gyermekükkel, és ingyenes foglalkozásokon, klubokon vehetnek részt.

Adószám:
18712074-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Nyitott Ház Közhasznú Alapítvány

Szervezet adószáma:
18712074-1-13

Honlap:
http://www.nyitotthaz.info/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/csaladijatszohaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 37 738 038

A szervezet címe:
2185 Váckisújfalu, Táncsics M. u. 1/A. 487

Tevékenységi kör:
Családi problémák kezelése

Tevékenység leírása:
Jelenleg 2 projektet valósít meg alapítványunk. Családi Erőforrás Központot működtetünk Hatvanban, amely a kifejezetten a családokkal, gyerekekkel, mamákkal, papákkal, nagyszülőkkel foglalkozik. Célja a családok társadalmi elismertségének növelés, felkészítés a párválasztásra és a gyermekvállalásra. Ingyenes programkínálatunk keretein belül lehetőségük van a hozzánk látogatóknak részt venni: pszichológiai és jogi tanácsadáson, egyéni és csoportos tréningeken, játszóházon, művészeti foglalkozásokon illetve egész napos családi rendezvényeken. A másik projektünk a Nyitott Ház Tanodája, amely a hatvani hátrányos helyzetű gyerekek tanulását segít, nem-formális tanulási módszerekkel. A diákok a kötelező tananyagok tanulása mellett, ingyenes kirándulhatnak, táborozni visszük őket, színházat látogatunk és minden tanodai napon uzsonnával kínáljuk őket. Az alapítvány 6 éve működik Hatvan és térségében. Kiindulási alapunk a gyermekek és fiatalok segítése volt, így megnyitottunk a Nyitott Ház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodánkat. Hamar megtapasztaltuk, hogy a családok bevonásával munkánk eredményesebb és ott is van még tennivaló. Így nyitottunk programjainkkal a családok felé. Irodánk látogatottsága az elmúlt két év alatt 16.000 fő volt. Az élet minden területén egyénileg, csoportosan nyújtottunk segítséget. A hozzánk betérők ingyenesen kaptak segítséget és vehettek részt a programokon. Mindezt az uniós pályázati források lehívása tette lehetővé valamint a további működésünket kérdésessé.

Mire gyűjt:

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az irodára nagyon nagy szükség van, így a tovább szolgáltatások biztosítására gyűjtünk. 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.