Nyírségi Fiatalokért Alapítvány

Velünk - értetek

Alapítványunk célja, hogy a térségben élő fiatalok bevonásával, olyan értékteremtő, kulturális programokat, illetve közösségi tevékenységeket szervezzünk és bonyolítsunk le, melyek hozzájárulnak a szabadidő hasznos eltöltéséhez, kreativitásuk, és szociális kompetenciájuk fejlődéséhez.

Adószám:
18598401-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Nyírségi Fiatalokért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18598401-1-15

Honlap:
http://alapitvanynyirfa.wix.com/nyirfa

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000061-58290012

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36-20-3141319

A szervezet címe:
4432 Nyíregyháza Szőlőskert út 18.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs ifjúsági szervezetek

Tevékenység leírása:
Olyan tematikus kreatív, kézműves programokat szervezünk az érdeklődő fiataloknak, amelyhez minimális eszköz illetve újrahasznosítható anyag szükséges. Egy helyi gyermekotthon számára folyamatosan gyűjtünk ruhákat és játékokat. Azon dolgozunk, hogy az emberek a feleslegessé vált tárgyakat ne lomnak tekintsék, a még használható tárgyi eszközök ne a kukába vagy a szeméttelepre kerüljenek, hanem olyan, további családokhoz, gyerekekhez, akiknek szüksége van rájuk. Mert nemcsak kapni, hanem adni is jó. Alapítványunk 2014 -ben került bejegyzésre. Dolgozunk azon, hogy programkínálatunkat folyamatosan bővítsük, s jelenlegi tevékenységeinket hosszú távon, folyamatosan tudjuk biztosítani a célcsoportunk számára.

Mire gyűjt:

Alapítványunknak bevételi forrása jelenleg nincs.  Szeretnénk egy, az alapítvány nevével és logójával elláttott hordozható molinót, amit szabadtéri programjankra vihetünk magunkkal. 

Továbbá folyamatosan gyűjtünk - mások számára feleslegessé vált - tartós, kézműves foglalkozásokhoz szükséges eszközöket. (ollók, lyukasztók, ecsetek, öntőformák stb.)

Adó 1%-ot jelenleg még nem tudunk fogadni. 


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.