Nyirádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

"Mi szabadidőnk az önök biztonságáért!"

A tűzmegelőzési, valamint tűzoltási, műszaki mentési feladatok ellátásában való közreműködés és ezzel a településen élők élet- és vagyonbiztonságának növelése.

Adószám:
18849350-1-19

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Nyirádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Nyirádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Szervezet adószáma:
18849350-1-19

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100067937536205

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
73200079-16095713-________

A szervezet telefonszáma:
+36 309845005

A szervezet címe:
8454 Nyírád, Szabadság utca 3.

Tevékenységi kör:
Tûzoltószervezet

Tevékenység leírása:
Lakóhelyünk és környékén közreműködünk a mentő tűzvédelem és műszaki mentések lebonyolításában a hivatásos tűzoltók munkáját segítve, ezzel életeket és vagyoni javakat igyekszünk megóvni. Önként szabadidőnkben.

Mire gyűjt:
Mivel a világ egyre gyorsul, fejlődik technika-technológia, a népesség szám folyamatosan változik, az időjárásban is egyre gyakrabban fordulnak elő extremitások, ezért folyamatos lépést kell tartanunk a változással. Öreg 1978-as gyártású 3,5 tonna össztömegű tűzoltóautónk sajnos egyre nehezebben bírja már a lépést tartani rengeteget fogyaszt üzemanyagból és az alkatrész utánpótlás is kihívások elé állít minket mivel ritka konstrukció. Ezért szeretnénk adományokat, támogatást gyűjteni, hogy beszerezhessünk egy fiatalabb Tűzoltóautót ami rendelkezik saját oltástechnikával és elbírja ha a teljes málha hiánytalanul felkerül rá.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.