NOÉ Állatvédő Közhasznú Alapítvány

2017-BEN IS: Egy százalékot-kérnek az állatok. Mert ők megérdemlik!

Felvilágosító tevékenység az ifjúság állatszeretetének formálása érdekében.Hatékony fellépés az állatkínzók ellen.Ideiglenes állatbefogadó állomás létesítése.Beteg állatok kezeltetése. Értelmetlen állatkísérletek elleni figyelemfelhívás. A RENDKÍVÜL KÁROS UN. HOBBIVADÁSZAT ELLENI TILTAKOZÁS

Adószám:
18539037-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
NOÉ Állatvédő Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
NOÉ Alapítvány

Szervezet adószáma:
18539037-1-08

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
58600283-11107864

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+3630-3315992

A szervezet címe:
9081 Győrújbarát, Kossuth utca 75.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Önkéntes figyelőszolgálattal, polgárőrséggel, és a heÉyi jegyzők segítségével határozott fellépéseket teszünk az állatkínzók ellen. 2017-BEN IS:RÁCS MÖGÉ AZ ÁLLATKÍNZÓKKAL!Chipezési, ivartalanítási akciók szervezése. Sok száz állat megmentése. fennállásunk 17 éve alatt! Nálunk bárki meggyőződhet, hogy jó helyre kerül adománya. Megbeszélés szerinti időpontban szívesen látjuk nálunk! Továbbá: kérésre emailben megküldjük a NAV pozitív eredményű vizsgálatát az 1 %-ok szabályos, törvény- és cél szerinti felhasználásáról!

Mire gyűjt:

11 éves kenneljeink felújítása szükséges lenne. Komoly segítséget jelentene egy használt kis furgon beszerzése is, amivel az állatokat orvoshoz vagy gazdához vihetjük, a tápot szállíthatjuk. Jelenleg ezt privát személykocsinkkal kell végeznünk.

 

Természetesen kutya és macskatáp mindig jól jön!

Ezúttal mondunk köszönetet védenceink nevében is a 2016-os SZJA felajánlásokért, egyben kérünk további hasonló támogatást 2017-BEN.

Facebookon is megtalálhatók vagyunk: Noé Állatvédelmi Alapítvány

1 %-OD ESZKÖZ A JÓ CÉL ÉRDEKÉBEN. TŐLED, VELÜNK, NEKIK.

 

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Mert Ők is megérdemlik!

NOÉ Alapítvány

A Noé Állatvédő és Kutyamenhely Alapítvány 2000-ben alakult, elkötelezett civilek és állatorvos alapítótagokkal. Nagyon sok állaton sikerült az utóbbi 20 évben segítenünk, és ezáltal sok embert is támogattunk.


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
18539037-1-08
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.