NewSkool Kulturális Egyesület

Közösséget építünk

Egyesület legfőbb célja a tehetséggondozás és közösségépítés a magyar kulturális szférában. Egyesület célja, hogy kezdő és amatőr zenészeknek/művészeknek kíván segítséget nyújtani művészi önkifejezésük kibontakozásában. Az Egyesület a tehetséggondozás során arra törekszik, hogy a fiatal művészek a tradicionális zenei irányzatok mellett olyan modern zenei trendekkel is megismerkedjenek, amelyek a hazai viszonylatban még idegennek számítanak. Az Egyesület a tehetséggondozás során a „new school” mint művészeti stílus személetét kívánja közvetíteni azzal, hogy a tehetséggondozás során a hagyományos stílusjegyek helyett, az egyedi megoldások kerülnek előtérbe. Egyesület kiemelt célja továbbá olyan szellemi közösség megteremtése, ahol a fiatalok szabadidejüket hasonló érdeklődésű személyek társaságában tölthetik el, ezáltal egy inspiratív közeget kíván biztosítani számukra a fejlődéshez és kibontakozáshoz. Egyesület ösztönzi a közösség tagjait, hogy új zenekarokat, együtteseket, formációkat hozzanak létre, valamint a már megalakult együttesek számára is segítséget nyújt az előrelépéshez és a fejlődéshez, ezáltal kíván aktívan közreműködni a magyar könnyűzenei élet támogatásában, annak formálásában. Az Egyesület további célja, hogy a fiatalok alkotási folyamatait támogassa azzal, hogy szellemi közeg mellett fizikai teret is biztosít számukra, ahol a készségeiket és előadói kompetenciáikat modern környezetben fejleszthetik.

Adószám:
19293707-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
NewSkool Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
NewSkool Zenesuli

Szervezet adószáma:
19293707-1-42

Honlap:
http://www.newskool.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/newskool.bp

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCfA986o1fQOYAUg4mS7yZTQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11673727-________

A szervezet telefonszáma:
+36 706667033

A szervezet címe:
1064 Budapest, Rózsa utca 44. al. A/24.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A felsorolt célok elérését az Egyesület az alábbi tevékenységgel kívánja elérni: Az Egyesület által szervezet oktatások során a könnyűzene iránt érdeklődő fiatalok, egyénre szabott tantervek alapján sajátíthatják el a zenei ismereteket, fejleszthetik készségeiket, kompetenciáikat. Koncertek,táborok, előadások, workshopok szervezése. A tagok oktatási, képzési lehetőségeinek megteremtése, és ez által egy közös tudásbázis létrehozása. Lehetőség biztosítása szakmai tapasztalatok cseréjére és megosztására. Magyar könnyűzenei előadókat érintő döntéshozó testületekkel való együttműködés, részükre történő információ,- és segítségnyújtás. Az Egyesület működéséhez szükséges gazdasági feltételek megteremtése érdekében, a célok megvalósításával közvetlenül összefüggő gazdasági tevékenységet is végezhet, amelyet azonban csak kiegészítő tevékenységként folytathat. Az Egyesület céljainak eléréséhez szükséges helyi és technikai feltételek megteremtése, biztosítása. Partnerkapcsolatok építése, partneri találkozók hasonló célú szervezetekkel, közösen kialakított művészeti programokban való együttműködés. Tevékenységünkbe illeszthető szellemiségű művészek és alkotói/előadói projektek támogatása és népszerűsítése. Tagjaink esetleges művészeti tevékenységének támogatása, amennyiben az az Egyesület céljaival összhangban áll. Az Egyesület tagjai által létrehozott művészeti produktumok dokumentálása, publikálása, népszerűsítése.

Mire gyűjt:
A zenesulinkban tanuló diákok éves fellépésének megszervezésére gyűjtünk. Ez a rendezvény hatalmas élmény nekik, hiszen a Barba Negra kisszínpadán mutathatják meg tudásukat. Valamint célunk, hogy az iskola keretein belül már megtapasztalják a koncertélményt, a koncertre történő felkészülést. Ezzel a rendezvénnyel az élőzenével kapcsolatos tudásukat is szeretnénk bővíteni. Hatalmas fejlődés tapasztalható a fellépés után.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.