Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Nevetnikék Alapítvány

élményprogramok a kórházban fekvő beteg gyermekekért

Célunk, a kórházban fekvő beteg gyermekek gyógyulásának elősegítése. Önkénteseink rendszeresen kézműves, bábos, zenés, társasjátékos foglalkozásokat tartanak az osztályokon, oldva ezzel a feszültségeket, felszárítva a könnyeket, és megtornáztatva a rekeszizmokat. Mesefalfestő programunkkal pedig környezetüket varázsoljuk barátságosabbá.

Adószám:
18504688-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Nevetnikék Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Nevetnikék Alapítvány

Szervezet adószáma:
18504688-1-02

Honlap:
http://www.nevetnikek.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/nevetnikek

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCjjouAWiyFyOk9-VAr3Wu8A?disable_polymer=true

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731001-23125324-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 305804427

A szervezet címe:
7624 Pécs, Rókus utca 5/a

Tevékenységi kör:
Kórházi és intézeti ellátás támogatása

Tevékenység leírása:
Folyamatosan önkénteseket toborzunk, és készítünk fel a beteg gyermekekkel való foglalkozásra. A foglalkozásaink 1,5-2 órásak, ez idő alatt egy osztályon két önkéntes játszik kicsikkel és nagyokkal, külön figyelmet szentelve azokra a gyerekekre, akiket szüleik nem tudnak látogatni. Önkénteseink energiája és túláradó jókedve élettel tölti meg a kórtermeket, így űzzük el az unalmat, fájdalmat, feszültséget, és csempésszük vissza a gondtalan játékkal töltött időt a kis betegekhez akkor, amikor erre a legnagyobb szükségük van. Önkénteseink egyetemisták, dolgozók, nyugdíjasok, akik mind részt vesznek egy két hónapos felkészítőn, ami hospitálásokkal és képzésekkel tarkított. A képzést sikeresen teljesítők folyamatos szupervízióját és továbbképzését is mi biztosítjuk. Jelenleg arra törekszünk, hogy a Pécsi Gyermekklinika minden osztályára, minden nap eljuthassunk, így ne maradhasson ki egy lurkó sem. Ehhez körülbelül 100 új önkéntes befogását kell megszerveznünk.

Mire gyűjt:
Olyan patronálókat keresünk, akik szívesen látnának bele, és lennének részesei a mi vidám kis szervezetünknek, és támogatnák a program működését és fenntartását egy havi rendszeres adománnyal, segítve ezzel hosszú távon a Pécsi Gyermekklinika kis lakóit. A támogatás mellé egy e-mailt is várunk a kapcsolattartás érdekében az [email protected] címre.

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Segítsd a rászorulók ellátását a koronavírus idején!

Nevetnikék Alapítvány

Segíts, hogy minél több idős, beteg embernek, rászoruló családnak tudjuk fedezni élelmiszer és gyógyszer ellátását, illetve a bevásárlásban segítő önkéntesek járulékos költségeit!

100% 400.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Interaktív Mesefal a szigetvári kis betegekért

Nevetnikék Alapítvány

A szigetvári kórház gyerekosztályának folyosóján egy fajátékokkal teletűzdelt, tündérekkel kifestett falat szeretnénk létrehozni a gyorsabb felépülés érdekében. Segíts te is könnyebbé tenni a bent tartózkodást!

91% 615.660 Ft összegyűlt
670.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.