NET Oktatási és Kulturális Egyesület

Egyesülünk az életminőségünkért!

Az Egyesület célja, hogy minőségi életet biztosítson a tagjainak, melyet az alábbi területeken keresztül kivitelez: - oktatás (önismeret, életmód), - egészség (sport, táplálkozás), - méltóságteljes megélhetés (kedvezmények, adományok), - kapcsolatépítés (kommunikáció, utazás).

Adószám:
18222494-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
NET Oktatási és Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
NET Egyesület

Szervezet adószáma:
18222494-1-42

Honlap:
http://www.netegyesulet.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12011409-01308954-00100007

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 703420981

A szervezet címe:
1104 Budapest, Sörgyár utca 48.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az egyesület tevékenysége: - Az egyesület tagjaiból országos hálózatos közösség kialakítása (NET-közösség) - Oktatási és életminőséget javító ismeretek megosztása az egyesület honlapján - Sportolási programok indítása és a sportutánpótlás támogatása - Élményeket adó, oktatási és kulturális rendezvényekre szóló jegyek juttatása - Kedvezményeket nyújtó szervezetekkel együttműködés - Utazási, kommunikációs és internetes szolgáltatások megosztása - Otthonteremtés elősegítése

Mire gyűjt:

Profi kamerákra és kommunikációs eszközökre gyűjtünk. Az egyik fő projektünk az LSU Program. www.lsu.hu Gyerekek sportolási kedvét növeljük. A sportutánpótlást erősítjük. Csapat, látvány és egyéni sportok versenyeit rögzítjük kamerával, szerkesztünk belőle rövid videókat, amiket megosztunk. 2018. májusáig 300ezer alkalommal nézték meg a videókat. Gyerekek egymásnak megmutatják legjobb pontszerzéseiket, szülők a barátaiknak és rokonoknak, edzők elemzésre is használják. Így terjed a sportolási kedv. Továbbá a Sportutánpótlás támogatása, annak előtérbe helyezését tettük a projektunk céljává. Szeretnénk, ha az utánpótlás is akkor figyelmet kapna, mint a profi sportolás.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.