Nemzeti Torna Egylet

Öreg kosaras nem vén kosaras!

Senior kosarasok egészséges életmódjának biztosítása sport által. A női 60+ csapat részvételének támogatása a senior világjátékokon. A felkészülés biztosítása. Rendszeres edzés és mérkőzés lehetőségek szervezése, minél több idősebb korú sportoló bevonása a sportba.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Nemzeti Torna Egylet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11709002-20015185

A szervezet telefonszáma:
+36-20-3140067

A szervezet címe:
,

Tevékenységi kör:
Sportbarátok szervezete

Tevékenység leírása:
Az NTE Magyarország legrégebben megalakított sportegyesülete. Múlt évben ünnepelte fennállása 150. évfordulóját. Megalakítása óta célja az egészséges életmód, a sport tevékenység támogatása. Működése kiterjedt az élsportra (olimpiai bajnokokat is adott a magyar sportéletnek) és a közösségi sportra is. Mára ez utóbbi maradt meg. Turisztika, kosárlabda és korfball szakosztály működik az egyesület keretein belül. Az első kettő az idősebb korosztályok számára. Kiemelten foglalkozunk a női kosarasokkal, akik hazai és nemzetközi tornákon versenyeken mérettetik meg magukat. 2014-ben megnyerték Torinóban a Word Masters Games kosárlabda tornát a 60+ kategóriában, így világbajnokok lettek.2014-ben megnyerték Torinóban a Word Masters Games kosárlabda tornát a 60+ kategóriában, így világbajnokok lettek.

Mire gyűjt:

Jelenleg a női kosárlabda csapat két nemzetközi szereplését szeretnénk segíteni:

2016-ban Vancouverben az Amerikai Masters Games-re külön meghívást kaptak.

2017-ben Új-Zélondan rendezik a Word Masters Games játékokat.

A ét rendezvényen a csapat rész vétele nagyon jelentős összegbe kerül, ennek kiegészítését reméljük az itteni lehetőségtól


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.