Német Vizslák Fajtamentő Egyesülete

Vizsla a szenvedélyünk

Egyesületünk célul tűzte ki a vizslák mentését, orvosi ellátás után ( chip, oltások, féreghajtás, ivartalnítás, stb.) örökbeadását, utókontrollal. Sajnos nem tudunk minden vizslát megmenteni, de minden megteszük annak érdekében, hogy hirdessük a felelős állattartást, és fellépjük a szaporítás ellen.

Adószám:
19236751-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Német Vizslák Fajtamentő Egyesülete

Szervezet rövid neve:
NVFE

Szervezet adószáma:
19236751-1-13

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/weimarivizslamentes

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200144-18542857-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 704166475

A szervezet címe:
2330 Dunaharaszti, Taksony sor 5.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

A NVFE fő tevékenyége: - mentés, hontanlan vizslák befogadása, - mind mentális, mind fizikális rehabilitációja, - orvosi ellátása, - alap oktatása, - felelős, gondos gazdához jutattása.

Mire gyűjt:

Orvosi költségekre és élelemre folyamatosan gyűjtünk. Tavasszal szeretnénk a területünket felújítani (leginkább a kerítés fontos), mert a közel 200 vizsla aki már gazdis, dolgozott azon, hogy erre nagy szükségünk legyen. Szeretnénk 2-3 mobil kennelt elhelyezni a területen. Hosszú távú tervünk egy olyan terület megvásárlása ahol nagyobb hely van, szabadabban tudnak a vizslák mozogni, és nagyobb számban tudnánk Őket fogadni is.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.