Nem lehet tudni aztat Egyesület

Nem lehet tudni aztat

Közösségszervezés kerékpáros futárok részére, országos és nemzetközi szinten.

Adószám:
19352831-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Nem lehet tudni aztat Egyesület

Szervezet rövid neve:
NLTA

Szervezet adószáma:
19352831-1-43

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200151-18574708-________

A szervezet telefonszáma:
+36 703020556

A szervezet címe:
1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 22. 6. em. 4/D.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Abban a megtiszteltetesben van reszunk, hogy iden Budapesten szervezhetjuk meg a tobb evtizede tarto kerekparosfutar europa bajnoksag sorozatanak idei allomasat.

Mire gyűjt:
A kerékpáros futárok és a velük kapcsolatban álló környezettudatos támogatók, szervezetek képviselői és rajongók, barátok évente összegyűlnek Európa minden szegletéből, hogy találkozzanak és közösen megünnepeljék a kerékpáros sportok és a biciklisfutár-munka szeretetét. A színes programsorozaton többek között kiderül, hogy ki jelenleg Európa leggyorsabb, legokosabb, legfurfangosabb, legerősebb vagy éppen legkitartóbb kerékpárosa, valamint az is, hogy ki marad legtovább talpon, nemcsak a versenyben hanem a tánctéren is. Iden nyaron Budapest nyerte el az esemeny megrendezesenek jogat. Ehhez szeretnenk a tamogatotokat kerni.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.